{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
86 visninger | Oprettet:

Mads U
Mads U
Tilmeldt:
10. maj
Emner: 2

Forsikring til gearmaskine {{forumTopicSubject}}

Heyy er en 13 årig dreng som overvejer at købe en gearmaskine efter min konfirmation og nok begynde at køre på den inden jeg kan få køre kort til den PGA. Alle mine venner er begyndt at køre allerede ville bare høre om der er nogen der ved om forskning dækker en gearmaskine som køres uden kørekort og om der var nogen der syntes de ville være en dum idee


Kommentarer på:  Forsikring til gearmaskine
 • #1   11. maj Almindelig ansvarsforsikring dækker hvis den er tegnet i dit navn.
  Altså den dækker skader på andre... dog skal man være ekstra "forsigtig" at man ikke forårsager et uheld på grund af en kørsel der kan betegnes som grov hensynsløshed.
  At du er mindreårig og ikke har modtaget køreundervisning er en bidragende faktor.
  Men jo altså normal ansvarsforsikring skal dække, du kan f.eks lovligt købe og eje knallerten derhjemme. og stille den ud på fortorvet ved siden af naboens ferrari, så knallerten vælter og skader ferrarien. Det er dyrt hvis du ikke har ansvarsforsikring.

  Du må selvfølgelig ikke køre på knallerten. Politiet vil straffe dig. Men forsikringsselskabbet skal tilbyde dig en standard lovpligtig ansvarsforsikring som registreret ejer af et køretøj.
  Uanset om du må køre det.
  Og forsikringen dækker at du kører på den. Selv om du ikke må for politiet.


 • #2   11. maj Kan garantere dig for mange synes det er en dum ide.
  Mange vil også påstå forsikringen ikke gælder.
  Men læs forsikrings betingelserne. Der står intet om den ikke gælder hvis man bryder loven når man forvolder en forsikringssag skade.

  Faktisk kan man knap nok køre galt uden at bryde mindst en regel i færdselsloven!

  Afhængig af omstændighederne kan jeg også synes det er en dårlig ide.
  F.eks. hvis du regner med at blive stoppet af politiet og du ved at de lokale betjente hader knallerter, og din onde stedmoder slår dit kæledyr ihjel hvis hun opdager det.
  Then don't.
  Men hvis det bare er til diskrete hyggeture mens du tager kørekortet næste år, hvis du har kørt mx, hvis dine forældre kan hjælpe dig med tingene, så kan det være ok at tyvstarte en anelse, især hvis man har styr på tingene


 • #3   12. maj Selvfølgelig er det en dum idé.....Og ikke pga af forsikring eller manglende kørekort, men simpelthen pga af din unge alder og absolut ingen erfaring....Du kan komme virkelig slemt til skade, og det der er værre...

 • #4   12. maj Køb den knallert og kom så ud at brænde dæk af og spille smart, det SKAL man simpelthen i den alder, det er dér det er fedest!

  Som 13årig har man fået øjnene op for hvor spændende verden kan være, så alt hiver og trækker i en, med god grund jo, det er nyt og spændende det hele. Er det så også en smule ulovligt, ja det gør jo bare det hele endnu mere spændende!

  Jeg blev selv, det er blevet fortalt da jeg var for lille til selv at huske, smidt op på en crosser inden jeg kunne cykle selv og det gik over stok og sten siger min far.

  Så alt det med manglende erfaring er noget pis fok fyrer af. Alle jeg kender som startede tidligt, de er kun blevet bedre af den grund.
  Jo mindre/yngre man er, jo nemmere lærer man sådan nogle ting som at cykle, knallert, cross, køre bil, svømme osv osv, så det er bare igang du! smiley


Kommentér på:
Forsikring til gearmaskine

x