{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
194 visninger | Oprettet:

Martin N
Martin N
Tilmeldt:
30. jan 2015
Følger: 1 Emner: 7 Svar: 72

Bedste knallert/Scooter ? {{forumTopicSubject}}

Hvad vil i mene er alle tiders bedste knallert/scooter ?

Jeg har haft næsten alle; Maxi, Ciao, Kreidler, AprillaRs50, Aprilla Classic, Kymco et eller andet, Suzuki Samurai, Big max, Hot 50, ...

Skal jeg selv "kåre en" - baseret på driftsikkerhed og fart, så er det Kreidler, Maxi, Ciao.

Fedeste at køre på Aprillaerne !

Men desværre også dem som stjæles hurtigst. Selvom man bor langt ude på landet, så må man regne med at ens knallert bliver sjålet inden for 3 timer hvis man efterlader den ved en togstation, endda selvom politistationen er lige om hjørnet, og den er låst solidt med kæder om en lygtepæl

Jeg har ca 20 scootere og knallerter kørende et eller andet sted, jeg ved bare ikke hvor, men møder jeg en af dem tilfældigt på en cykelsti et sted, er jeg ikke bleg for at stikke armen ud foran dem så de vælter, og gerne kommer grimt til skade !

PT har jeg valgt at bosætte mig et sted tæt på toget og indkøb, så jeg har slet ikke behov for en scooter, omend det sommetider kunne være rart, men jeg vil ikke have for så mange penge stående nede på P-pladsen.


Kommentarer på:  Bedste knallert/Scooter ?
 • Martin N
  Martin N Tilmeldt:
  jan 2015

  Følger: 1 Emner: 7 Svar: 72
  #1   6. apr PS det er ikke fordi den skal være racer, men køre helt lovligt / inden for de der famøse 43 /km/t som man må uden bilkørekort.

 • #2   6. apr Hvis du har fået stjålet 20 knallerter og ikke har fundet dem igen, så har du ikke haft tracker på dem, hvilket er underligt, med din historik.

 • #3   6. apr Ja det virker sgu lidt underligt det du fortæller..

  Du har haft alle knallerter for det første, der mangler lige en million du ikke har nævnt..

  Så har du søreme også fået stjålet 20stk igennem tiden...
  Vi alle har nok prøvet at miste en knallert/scooter før, bevares, men 20stk....

  Enten er du udfordret ret groft på din IQ, ellers er det en lodret løgn du kommer med her..
  Hvem helvede mister 20 knallerter uden at smide sporingsydstyr på de nye maskiner man køber efterfølgende??

  En Rs50 er da ikke helt billig heller, men noget helt andet er så også, hvad pokker bruger du de maskiner til hvis du køre std på dem? xD


 • #4   6. apr Enig med de andre. Det lyder til at være noget sludder. Kan se i en af dine tidligere forumemner, at du ikke har bil kørekort, og dermed kun må køre 30 knallert. Du siger at du kører lovligt, men de har kun lavet Aprilia Classics som 45 knallert (som du siger du har haft). Er næsten også 100 på at de kun lavede Rs50'ere som 45, men hæng mig ikke op på det. Så der er altså noget her der ikke stemmer.

 • #5   6. apr #4 Kørekortet kan altid smutte en tur, det kan ske for slev den bedste.. Og køre uden kort er jo op til en selv, personligt synes jeg ikke man behøver kort for at køre en 45, men loven er jo uenig så man kan få en bøde smiley

 • #6   6. apr #4 Men du har da helt ret ja, han siger jo han kører lovligt, så er det mærkeligt..

 • #7   6. apr #5 Haha ja, opdagede lige at han siger han har haft kortet men åbenbart ikke har det længere.

 • #8   6. apr #7 okay, så giver det lidt bedre mening det han skriver mht til det

 • #9   6. apr #8 Men 20 knallerter? Kunne forstå det hvis han nu havde dem på en gang og der så var nogen der kom men en stor trailer eller varevogn og bare proppede dem ind i bilen og kørte, men han siger at han bor på 2. sal, så chancen for det er lille.

 • #10   6. apr #9 Det var kun det med kortet som gav mening, ikke alt det andet smiley

 • Martin N
  Martin N Tilmeldt:
  jan 2015

  Følger: 1 Emner: 7 Svar: 72
  #11   12. apr Må lige opklare her:

  Ja nogle af dem findes kun i 45, og især Aprilla Classicen, og Derpi Cpr 50, rundede let 100 km/t. I al fald ikke et problem at overhalde biler som kørte med normale 80 km/t på en landevej.

  Det har naturligvis været MENS jeg havde B/bil kørekort, så det er derfor jeg nu må nøjes med 30-modeller, men fx en Kreidler RMC 5 gears, kan også voldtunes med 14 HK, nok ikke helt nok til at kommer over 100, men i al fald trække op af selv den stejlleste bakke med 3 personer på.

  At jeg ikke har haft tracking på, er af den simple grund at fra omkring år 2000 til 2018 var GPS teknoligien ikke fremme endnu, i al fald ikke til den slags.

  kald mig bare naiv, men hver gang jeg fik ny kværn som køre jeg ud i en sejlads-forretning, og købte mig en megatyk ANKERKÆDE, da de helst skal være så tykke at en alm boltsaks ikke kan gabe over dem.

  Men nu til dags har de jo bare batteridrevne vinkelslibere, og ingen reagerer åbenbart på at nogen står og sliber i en knallertl¨lås i fuld offentlighed ?

  En anden gang skulle mig og en kammerat blot have EN lektion i skolen.

  Jeg havde en Suzuki Samurai, og ham en Yamaha FS1 4-gears, jaja han var klart hurtigts, men vi låste dem så sammen til hinanden, på sådan en lille sti ved skolen, der kan ikke lige køre en varevogn ind eller lign.

  Men da vi kom ud 45 min senere var de BEGGE væk og ikke set siden.

  Vil bare sige hvis i handler eller drømmer om en af disse nostalgiske legendariske knallerter, og ikke det moderne plastik pras, så tjek stelnummer med politiet inden i betaler !

  Selv min Ciao gad nogen stjæle, som ellers er den mest nederen knallert næstefter en Velo Solex smiley

  PS måske var der GPS i slutningen, men jeg prøvede med billige Thansen alarmer, dem reg de jo bare af og knuste på jorden. Kolde i røven. Men dengang kostede en knallert måske 2000 kr, så det virkede lidt skørt at bruge ligeså meget på GPS, så hellere en god lås.

  Hvad skulle jeg også havde gjort hvis jeg kunne tracke den ? Tage til Polen hvor det sandsynligvis er endt, og gå amok med en kølle?


 • Martin N
  Martin N Tilmeldt:
  jan 2015

  Følger: 1 Emner: 7 Svar: 72
  #12   12. apr Ps jeg har ikke altid boet på 2. sal. Jeg vil ikke have knallert her af samme grund, jeg kan ikke se hvad der foregår nede foran min opgang. Men dengang bliv der stjålet alle steder fra. Endda en af mine venner tog min KReidler mens jeg holdte fest. Jeg er ikke sikker på hvilken af dem jeg skal mistænke dog.

  En anden gang blev min Maxi som ellers var helt renoveret nakket fra togstationen.

  En 3 gang punkterede på Suzuki Samurai på vej til købmanden, så jeg låste den til nærmeste lygtepæl, til jeg kunne få hjælp af en mekaniker-ven med bil*/trailer næste dag - der var den der ikke mere.

  Måske er jeg bare uheldig. Nu bor jeg heldigvis så tæt på tog, og indkøb, at en knallert ville være unødvendig (og stjålet inden for 1 uge formentlig) for selvom jeg boede langt ude på landet blev de taget, og nu bor jeg i en boligblok med mange slags mennesker ;/


 • #13   12. apr #12
  Det lyder som om at du bor på Vestegnen ( Pestegnen ).
  Noget i stil med Ishøj.
  Det går lynhurtigt i det område.

  En GPS er bedre end en lås, hvis den er lille nok og gemt godt nok.
  Dine knallerter er ikke endt i Polen, for så var tyveriet planlagt mere end at den bare forsvandt når du var til time på en skole.
  En GPS tages heller ikke af en vinkelsliber.

  Jeg skal have en god/lille tracker på den scooter jeg snart køber.
  Og så skyr jeg ingen midler for at få den retur, for jeg sætter geo-alarm på den, så hvis den forlader kommunen, så bliver jeg ringet op og så skal jeg på jagt.


 • #14   13. apr Er ved at brække mig af grin.... GPS findes først ikke før 2018, senere måske lidt før men hvem vil også købe en sikkerhed når den koster list penge.. Nej så hellere miste 20 knallerter fordi man ikke vil ofte et par k på en GPS...

  Du har din måde at leve livet på og det er fair, men jeg har godt nok ikke ondt af dig... Dine knallerter kører rundt i dk, enten hele eller i dele, absolut ikke udlandet...

  Så havde du nu ofret de penge en GPS kostede, så kunne du ha fundet dem igen = mistet færre penge end en GPS koster/kostede..

  Meen ehh.. Held og lykke fremover


Kommentér på:
Bedste knallert/Scooter ?

x