{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Ruller!!
  • #1   6. apr 2012 Lettere ruller...

    Men det fungerer altså ikke lige sådan der, rullerne skal jo passer til din opsætning du kan ikke ''bare'' smide lettere ruller i hvis din opsætning ikke er til det smiley


  • #2   6. apr 2012 Lettere ruller = flere omdrejninger og måske lidt optræk

  • #3   6. apr 2012 Ruller
    Rullerne sidder inde i variatoren og er en stor del at scooterens opbygning.
    De fungere ved at motoren laver nogle omdrejninger, så variatoren kører rundt.
    Det får så rullerne til at rotere i deres plads inde i variatoren, og centrifugal kræften presser dem ud i kanten af variatoren. Når det sker presser de samtidig variatoren frem pga et skjold som sidder bagved variatoren ikke kan presses indaf. Når så variatoren bliver presset ud af skubber den til remmen som så vil glide op af den skæve stigning som ydersiden af en variator har. Derved acceleres der.

    Mange mener at man mister topfart af at skifte ruller. Det er delvist sandt. Men her er vi nede og snakke 1-2 km/t og det er meget lidt. Vægten af rullerne har betydning for hvor mange omdrejninger der skal til for at kunne skubbe remmen opaf på variatoren, i takt med at de bliver skubbet ud i kanten af den. For lette ruller og de ryger ud med det samme uden at remme kan nå at følge med. For tunge og det tager alt for lang tid for dem at komme ud i kanten. Derved for man en langsom acceleration. Det handler derfor om at finde den rigtige vægt for så for man maksimalt træk. Ved at lægge nogle lidt for lette ruller i kan man forbedre trækket fra f.eks. 10-20, da remmen så kan følge med igen. Det er nyttigt hvis man kører meget bykørsel, da man har lidt kvikkere en scooter i de lave omdrejninger. Det samme gælder tunge ruller. Når motoren kommer op i nok omdrejninger til at rullerne kommer helt ud, får man et bedre træk i topområdet.
    Det er nyttigt hvad man f.eks. kører lange strækninger og skal overhale en bil.


    < Lånt fra http://www.stalkerzone.dk/forum/about10584.html >


    Derfor er det med at finde de rigtige ruller smiley


Kommentér på:
Ruller!!

Annonce