{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Scooter Dør

276 visninger | Oprettet: 7. jul 2017

Scooter Dør

Hej folkens, jeg har en Pgo hot 50 som dør når jeg bare giver halv gas og hel. Jeg har prøvet diverse dysser men det hjælper ikke på noget og den får heller ikke falsk luft. Så er der nogle der kan hjælpe mig med det problem, jeg svarer så hurtigt jeg kan. Forsæt god dag:)

Chris E
Mand | 17 år | Oprettet: 21. sep 2016


Kommentér på:
Scooter Dør
 •   13. jul 2017 Tak Thomas, Nu har jeg prøvet de diverse dyser på min 19mm karburator og synes stadig ikke der sker noget, har prøvet fra 80 til 110 dyse men scooteren gør stadig det samme som ses på videoen. Jeg har prøvet at tjekke om falsk luft men det er der ikke, synes virkelig jeg har prøvet alt! Men ingen af de ting jeg har prøvet har ikke hjulpet. Min teori er bare stadig det min karburator der galt med, spørg ikke hvorfor:)

  Opsætning.
  Cylinderkit - DR Racing Evolution 70ccm - ø10mm -

  Powerfilter - Racing AA

  dyse 5m str 92

  Alle begrænsninger er taget

  Stage6 PRO REPLICA lakeret

  Kilerem - Malossi X-Kevlar Belt

  Kobling - Malossi Fly Clutch

  Karburator - DellOrto 19mm PHVA

  Trykfjeder - Stage6 ( medium )

  Polini multi variator 5,5 gram


 •   13. jul 2017 Jeg har haft det samme problem på flere af de pgo´er jeg har haft når jeg har tunet dem. Hvis man kan udelukke at man har samlet noget forkert, eller der kommer falsk luft ind et sted, eller selvfølgelig at et eller andet er i stykker, fek´s noget elektrisk, så har det i mit tilfælde altid været et spørgsmål om at luft og benzin har skullet justeres rigtigt. Det kan godt være et bøvl og man kan synes at man har prøvet alt. Udelukkelsesmetoden er altid god, og ofte er det en lille ting der skaber et stort problem. Jeg kan give dig et eksempel på nogle af de gange jeg har løst problemet. Mange gange har jeg haft købt et kvalitetstunsæt på 70cc. Det har aldrig været cylinderen der har været problemet og udstødningen skal selvfølgelig også passe til. Min erfaring er at man kommer langt med en gianelli go udstødning. Den har jeg brugt til mange af de cylindersæt jeg har haft men selvfølgelig skal man bruge en større hvis det er "High End" cylindere. Ofte følger der en større karburator med, eller også køber man en. Fek´s har jeg tidligere haft købt 21mm karburatorer og så købte jeg også et tunluftfilter. Selvfølgelig er kobling og variator systemet også blevet opgraderet. Men flere gange har jeg prøvet at uanset hvad jeg gjorde, og om jeg var alle dyser igennem og stillede på luftskrue osv osv så lykkes det ikke. Men så snart jeg satte en 17.5mm eller 19mm karburator og et standard luftfilter tog det ikke mange forsøg at finde den rigtige dyse. At køre med en GG udstødning og standard luftfilter har den fordel at man ikke vækker så meget opsigt da det kun støjer en anelse mere end en lovlig scooter, og man kan stadig bygge en scooter der rykker hjemmefra. Håber du kan bruge noget af dette.

 •   7. jul 2017 Okay

 •   7. jul 2017 Prøv 1,8 ca

 •   7. jul 2017 Cirka 3-4 omgange. Den er ihvertfald så langt ud så den vil holde tomgang

 •   7. jul 2017 Hvor langt er den ude?

 •   7. jul 2017 Hvad skulle der være med den?

 •   7. jul 2017 Luftskrue?