{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Scooter kan ik starte

68 visninger | Oprettet: 19. jun

Scooter kan ik starte

Hejsa scootergalleri jeg har et lille problem
Med min scooter jeg kan simpelthen ik få gang i den og jeg ved ik hvad der er galt så nu har jeg lavet en video hvor jeg prøver at kicke den og så ville jeg høre jer ad om
I måske ud fra den video kunne have en ide om Hvad jeg skal gøre… på for hånd tak :)

nicklas W
Mand | 15 år | Oprettet: 11. maj


Kommentér på:
Scooter kan ik starte
  •   19. jun Start med at tjække om den har gnist. Det kan du gøre ved at pille tændrøret af, putte den i tændrørshætten og så gevindet fra tændrøret mod udstødningen. Så får du en til at kickstarte den. Gnister den blå/hvid, så virker det. Hold dog på plastikket på tændrørshætten, ellers får du stød.

    Hvis den virker, så er det enten karburatoren der der er beskidt, din membran som er helt utæt eller din cylinder som er død.

    Det nemmeste måde og se om karburatoren er tilstoppet er ved at pille luftfilteren af og sprøjte noget startspray eller deo ind i karburator åbningen imens du holder gassen i bund. Så prøv og starte den mens du stadig holder bundgas. Kommer der liv i den, skal du rense karburatoren.

    Hvis det ikke er det, så tjæk membranen. Pil den af og kig ind i det og op mod noget lys. Kan du tydlig se ud af den, er det muligvis fejlen. Den burde dog stadig kunne starte hvis man kunne se en smule lys.

    Ser det hele ok ud og den ikke starter, så er din cylinder død. Du kan tjække om den er død ved at pille udstødningen af og kigge op i cylinderen. Er der ridser på stemplet, skal der my cylinderkit på


x