{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Elektrisk problem

114 visninger | Oprettet: 21. maj

Elektrisk problem

Hej SG
Ville høre om der var nogle som har oplevet samme problem, eller ved hvad er galt. Det startede efter jeg skiftet til LED baglygte men har idag sat Std på igen og problemet er der endnu. Har prøvet at tjekket stel ledning og alle samlinger efter. Scooteren blinker i display hele tiden og ca efter 30 sekunder så virker blinklys. Er ikke så god til El så er lidt på dybt vand. Håber i kan hjælpe, vil så gerne ud og køre i det gode vejr

julius s
Mand | 29 år | Oprettet: 8. nov 2010


Kommentér på:
Elektrisk problem
  •   23. maj Det prøver jeg og tak

  •   23. maj Men prøv det med at pille stik fra hinanden indtil det virker(hvis den gør). Det ligner at systemet genstrarter sig selv hele tiden. Det gør det på meget el hvis 2 ledninger der ikke skal rør hinanden røre hinanden.

  •   23. maj Hvis statoren er dødt så virker scooteren ikke.

  •   23. maj Hvis spændingregulator er kaput, så ville pære da springe? Og stator kan godt være gået i stykker selvom scooter kan starte. Men ved ikke om man kan måle på stator

  •   23. maj Batteri er dødt men mener det virker før med dødt batteri

  •   23. maj Prøv evt at lugte til dit spændningsregulator. Hvis den lugter brænd så er det nok det. Mener at alt strøm gå igennem der, så hvis den er gal, så kommer der ikke nok/ingen strøm igennem. Og nu mener jeg ikke at strømmen fra statoren går igennem den, så det kunne godt være den mens motoren krer fint.

  •   23. maj Jo rpm måleren kunne godt være indbygget i cdien. Prøv så at pille nogen stik af(alt ud over chokeren) og se hvor fejlen er. Hvis du kommer til at pille den fra speedo af så set den på igen. Tænker mere på at to af ledningerne der rør hinanden. Lad os sige at du finder stikken til baglygten og piller den af. Nu virker baglyten ikke mere, men problemet er løst. Så tjekker du ledningen for revner osv. Sådan et helt dum spørgsmål. Har du opladt bateriet? I know helt dumt, men min lys virkede ikke på et tom batteri. Ved ikke men prøv og tjek.

  •   23. maj Cdi og tændspole er i et men ligemeget. Kan ikke finde nogen RPM ledning, Kan det ikke være indbygget i CDI? Har ikke kunne finde et blinkrelæ nogle steder, men virker jo osse efter 30 sekunder. Så kan vel ikke være det. Ved godt man skal have en modstand i mellem LED blinklys. Har jeg osse haft sat i men så blinker blinklys næsten ikke foran. Men foran er glødepære. Kan man ikke have diodeblinklys bag ved og gløde blinklys foran?

  •   23. maj 1. der skulle side en ledning(fra rpm måleren) på ledningen der gå enten fra statoren og til cdien eller fra cdien til tændrøret
    2. kan du høre sådan et "klik klik" lyd når du blinker(typisk lyd hvis man blinker)? mener med det samme hvis du trykker på knappen. eller begynder den at klikke mens den lyser(30 sec senere). det kunne godt være at dit blinklys relæ er færdig. hvis den klikker så er det nok noget med blinklysene eller andet mellem blinklyset og blinklysrelæet(måske selve relæet). har hørt at hvis du banker på den(bare med bunden af et skruetrækker) kan det evt begynde at virke
    3. hvad er det for nogen led pære du købte? de virker nemlig ikke altid. det er noget med målen dit batteri giver strøm på. svært at forklare. det er ikke altid de virker medmindre der er et "adaptor" der laver strømmen om til den rigtige til led. man kan ikke bare sætte ren led i stedet for halogen. der skal bare være sådan et "adaptor". ved ikke om den kan ødelægge noget men værd at kigge på
    4. har du rørt ved nogen ledninger overhovedet der du skulle have den led pære på? kan godt være den korttilslutter. prøv evt at tjekke det med dit multimeter ved at følge et af de mange ledningsnet diagramer online. så tjek om der er ledninger der korttilslutter(selvfølig ikke stel/0/-). er ca 70% sikker på at den korttilslutter og bliver ved med at genstarte "systemet". prøv og tjekke det.


  •   22. maj Er igang med at tjekke hele bogen

  •   22. maj Nej nej skal ikk bruge det diagram til noget , måske der kunne stå noget omkring hvad det diagram ellers kunne høre til i ledningsnettet på din DNA ... tænkte du kunne se i diagrammet omkring fejl osv ,.. det tit der kan stå noget i stil med
    “hvis du udsat for fejl som disse “ så kommer der en række muligheder måske du kunne bruge det til noget


  •   22. maj Pic-oppen hvad er det? Den må næsten sætte i CDI, for kan ikke se der sætter nået nogle steder ved motor og tændrør. El diagram til blinklys hvad skal du bruge det til?

  •   22. maj Jeg tør ikke sige det hvor den sidder på en DNA men jeg ved den på Aerox kan være monteret på CDI enheden eller pic-oppen Fra fødsel af ....
    men kan du ikke se i manualen over den hvor den sidder , eller ja måske også se hvordan selve blinklys diagrammet er monteret på den ......


  •   22. maj Omdrejninger skal sætte et sted og mærke på motor ikke?

  •   22. maj Da du satte det nye lygte på i bag med blink osv .. smiley
    . “hånden på hjertet nu”
    Har der været en form for gnister da du satte ledningerne sammen , du ved man kan komme ud for at det gnister en smule hvis man samler noget ... var dette noget du måske kom ud for ...


  •   22. maj Altså efter de 30 sekunder Så blinker kun LED blinklys, men alt andet lys virker.

  •   22. maj Når du så har det nye lygte på ... hvordan gjor den så siger du

  •   22. maj Sikring er tjekket. Skal prøve og se om jeg kan finde ud af hvor omdrejninger sætter
    Ja så blinker de begge 2 i samme side men kun med gamle Std lygte, ikke med LED


  •   22. maj Jammen er det så ikke en sikring der sprunget tror du ...
    fin ud af hvor din speedometer for impulser fra til dens RPM måler..

    Altså hvis du tænder kontakten med blinket .,, så går det 30 sekunder før den begynder blinke .. er det rigtig forstået og blinker den så normal som den skal på begge to i den side du blinker til


  •   22. maj Har ikke har tændt den længe, så ved ikke om den gør det igen. Og den viser heller ikke omdrejninger

  •   22. maj Så når du tænder på kontakten og vil blinke til Venstre . Så når du har trykket blink kontakten ... så går det 30sekunder før den blinker
    Men blinker den så også uden problemmer

    Men andre det eneste problem er så at det er de 30sekunder der pisse træks og så de her pære i spedometerhuset som er trælse
    Og så er det ikke flere problemmer , er dette rigtig forstået (-:


  •   22. maj Er der slet ikke nogle som kan hjælpe

  •   22. maj Alle blinklys virker først efter 30 sekunder

  •   22. maj Når du skriver 30sekunder efter virker blinklyset...

    Hvad mener du smiley

    Tænker du så på når du har tænkt blinklyset, virker det så normal i bag med det samme også efter de 30sekunder du nævner så virker det først normal foran også

    Eller betyder det at når du tænder blinklyset virker det så først efter 30 sekunder





  •   21. maj Hvordan finder man det hurtigst, måle alle ledninger med multimeter. Altså Ohm eller hvad

  •   21. maj Kan godt ligne at der er et kortslutning mellem nogen ledninger. Prøv evt at kigge på det

x