{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.564 visninger | Oprettet:

Originalt luftfilter til voldsom tun {{forumTopicSubject}}

Hej.

Jeg har her et billede og en beskrivelse af hvordan jeg har lavet mit luftfilter så det ser så lovligt ud som her.

Jeg har et Stage6 dobbeltmembran indsugningskit på, en stor karburator.

Jeg fik først fat i noget gummi fra nogle andre knallerter, i mit tilfælde et stykke luftrør fra en Piaggio, som jeg kunne tilpasse til min karburator ende, dernæst lavede jeg et hul så stort i luftfilteret så jeg kunne stikke dette rør ind meget stramt, dernæst skruede jeg så luft filteret fast som det skal side originalt og det kan så lige præcist passe sammen, jeg skar dernæst det overflødige af det luftrør af og gav det inde fra en masse god sort bygningssilikone så det gummi studs sætter godt fast og alt er 100% tæt.
For at kunne få luft nok igennem standard filteret købte jeg dernæst et high flow filter, i mit tilfælde en Red Sponge fra Malossi, jeg borede dernæst røret fra luft filteret til luftrøret op og borede også to 10 mm huller i bunden af luft filteret, altså boret sådan et luften skal trækkes igennem filteret to gange.

Jeg tog dernæst og skar hele bagsiden af luft filter røret så jeg kunne monterer det foran mit voldsomme indsugningskit.

Det passer så godt at selv stille hullerne i luftfilteret passer ud fra stille skruerne på den nye store karburator, HURRA.

Så kan den lettere stå i fred uden at se for fristende ud.

Jeg håber det kan hjælpe nogen i gang med at gøre noget lign, jeg har akkurat lige så godt flow som med et hvilket som helst andet filter smiley

Håber der snart kommer nogle andre med og viser lidt billeder også

smiley  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Originalt luftfilter til voldsom tun

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x