Ærlige sælgere

Medlemmer: 245
Oprettet: 13-07-2010
Admin: Daniel G
Hvis du skal købe noget herinde men er usikker på om du bliver snydt af sælger kan du tjekke om han har en logbog herinde i gruppen og se om han har fået anbefalinger fra andre købere som før har handlet ved ham/hende.

Hvis du sælger meget herinde kan du komme til at sælge endnu mere. Når dine kunder kan se du er anbefalet af andre er det nemmere for dem at stole på dig.

Dette er en slags trustpilot bare på ScooterGalleri.

Vil dog lige fremhæve at denne gruppe er kun for at give ros og anbefalinger til sælgere som har lavet gode handler og ingen negative kommentarer må gives da det er i strid mod reglerne her på ScooterGalleri.
Gruppens betingelser

1. Ordentlig opførsel generelt!

2. Ingen racistiske eller på anden måde stødende kommentarer eller skældsord!

3. Reklamer for andre hjemmesider, annoncer osv. er ikke tilladt! Ingen Kommercielle indlæg!

4. Ingen uvedkommende kommentarer som intet har med sagen at gøre!

5. Ved uddeling af anbefalinger af sælgere/brugere må KUN gives 100% positive kommentarer til sælger og han/hun må ikke hænges op for noget. Så hvis du ikke har noget godt at skrive om sælger så lad være at skrive, da det er imod ScooterGalleri´s regler at hænge andre op for noget og skrive negativt om andre.

6. VIGTIGST AF ALT: Læs mine indlæg ordenligt igennem da det er deri der både bliver forklaret hvordan tingene fungerer og hvad reglerne er mere specifikt på hvert område.

Selvom de regler der står i forummet i indlæggene ikke er skrevet herinde gælder de stadig og kan ligesom de andre regler betyde udsmidning.

Søg i gruppens forum

Seneste annoncer fra gruppen

Se alle annoncer fra gruppen
x