{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
124 visninger | Oprettet:

Begynderhandler: Vigtige tips til begyndere {{forumTopicSubject}}

Er du en begynderhandler eller en privat investor? Lad os tage et kig på definitionen og prøve at finde ud af det.
Så en erhvervsdrivende er en erhvervsdrivende på finans-/aktiemarkedet, der ønsker at tjene penge. Samtidig arbejder den erhvervsdrivende direkte på markedet - analyserer situationen og indgår handelsaftaler. Lær mere om Xtrade udtalelser - https://www.daytrading.com/xtrade
En privat investor er en person, der investerer (investerer) sin opsparing og opsparing med det formål at skabe overskud. En investor kan være passiv (at arbejde gennem en mægler eller blot købe valuta, metaller, antikviteter eller aktier og vente på bedre tider til at sælge) eller aktiv (analysere markederne og lave handler).
Det vil sige, at en aktiv privat investor, der er klar til at handle på aktiemarkedet som job, analysere og afslutte transaktioner, er en trader. Hvis du er klar til at oprette forbindelse til platformene og begynde at arbejde med din opsparing, er du en begynderhandler. Og som ny erhvervsdrivende skal du vide de grundlæggende ting om handel og strategier, så du ikke laver fejl og ikke bliver offer for svindlere.
Den erhvervsdrivendes strategier
Alle kender sikkert begreberne "tyre" og "bjørne" i forhold til aktiemarkedet. Det er dog ikke alle, der ved, at det er handlendes to hovedstrategier.
Tyre er handlende, der venter på, at priserne stiger, underskriver en kontrakt om at købe aktiver og venter på en yderligere stigning for at sælge mere og modtage forskellen som indkomst. Du behøver ikke at være matematiker for at forstå, at tyre stimulerer aktivprisvækst (at blive købt - større efterspørgsel - højere priser).
Bjørne, som de siger, sælger short, underskriver kontrakter for at købe og venter på, at aktivpriserne falder for at købe så billigt som muligt. Det er klart, at bjørnenes handlinger driver priserne ned.
Dette er dog ikke den eneste klassifikation, der foreslås af handlendes strategier. Først og fremmest skiller tyre og bjørne sig ud, når de handler på margin (med "skulder"). På samme tid, på forskellige tidspunkter, kan den samme trader være bullish og bearish.
En anden vigtig opdeling i aktiemarkedshandel er typerne af transaktioner.
Korte handler: Et aktiv lånt fra en mægler sælges med det formål at købe mere af det til en lavere pris. Gælden tilbagebetales og prisforskellen afregnes i købmandens regnskab.
Lange handler: Et aktiv købes og sælges derefter til en højere pris. Prisforskellen er købmandens indkomst.
Navnene på transaktionerne er i øvrigt på ingen måde relateret til deres varighed eller besiddelsesperioden for aktivet; de kan vare i flere måneder eller finde sted flere gange i minuttet.
Der er en anden vigtig opdeling af strategier.
Trendhandel - En erhvervsdrivende åbner handler i retning af prisbevægelse. Dette er generelt den ideelle mulighed for en nybegynder, da det er en simpel strategi med minimal risiko og potentiale for enorme overskud.
Nyhedshandel er en mulighed for sofistikerede handlende. I dette tilfælde udføres først en grundlæggende analyse, og derefter åbnes handler for multidirektionelle tendenser. Dette er en ret stressende strategi, der kræver exceptionelle analytiske færdigheder.
Igen, dette er ikke en udtømmende liste over strategier. Erfarne investorer holder sig aldrig til én stil, og ændrer og kombinerer strategier baseret på prognoser, markedsforhold og en bestemt type aktiv.

Men det er ikke nok at kende strategier og klassificere sig selv som tyre eller bjørne. Succesfuld handel kræver kendskab til handelslove og -regler, en fremragende teoretisk baggrund, en forståelse af aktiemarkedets og aktiemarkedets virkemåde, planlægnings- og analytiske færdigheder, evnen til at bemærke detaljer, der er ubetydelige ved første øjekast og, selvfølgelig, fri kapital. Husk, at det er værd at starte med små omdrejninger. Og førsteklasses specialister til at hjælpe dig - undgå ikke tjenester fra professionelle mæglere og finansielle rådgivere.
Handelsplatforme for den erhvervsdrivende
Selvfølgelig, i det 21. århundrede, er en af ??de vigtigste assistenter for en aktiv privat investor handelsplatforme for en erhvervsdrivende. De er bredt repræsenteret på markedet og kan tilgås gennem din professionelle mægler.
Begyndere bør begynde at fordybe sig i IT-delen af ??handel ved at studere indikatorerne og analytiske diagrammer, der findes i handelsterminalens grænseflade. De er nemme at læse og hjælper dig med at forstå det grundlæggende. Og så er der to seriøse niveauer: software til professionelle og software til automatisk handel (det er i øvrigt bedre at vælge det, hvor investoren kan analysere og ændre strategier).
For eksempel er QUIK- og MetaTrader5-platformene populære blandt handlende.
QUIK er en pålidelig og sikker platform til handel på russiske og udenlandske aktiemarkeder på grund af datakryptering. Det giver en bred vifte af værktøjer til analyse og handel, samt en unik dataopdateringshastighed. For at en købmand kan overvåge transaktioner og foretage transaktioner hvor som helst og når som helst, er der browser- og mobilversioner.
MetaTrader5 er et program til handel med derivater, valutaer og handelsinstrumenter med egne udviklingsmuligheder. Platformen, som følger af beskrivelsen, er kendetegnet ved evnen til at skabe handelsalgoritmer og rapporter i MQL5-programmeringssproget.
Der er andre platforme, men deres funktionsprincip er nogenlunde det samme: at levere de mest opdaterede analyser og muligheden for at handle fra enhver fungerende terminal. Alt andet er implementeringsdetaljer.
Hvilke typer forhandling er der?
Der er flere typer af handel, blandt hvilke syv kan findes oftest.
Scalping er en handel, hvor den erhvervsdrivende får et lille overskud fra hver prisbevægelse. Det kræver konstant og omhyggeligt arbejde fra investorens side, da det er nødvendigt at arbejde i de korteste tidsrammer (for eksempel et minut).
Handel på mellemlang sigt er den bedste mulighed for begyndere handlende, rolig og mindre risikabelt end skalpering. Fortjeneste/tab dannes af kursbevægelser i perioder svarende til en time, flere timer, dage. I løbet af denne tid kan du nøgternt analysere dataene og vælge en strategi.
Handel på langsigtede tidsrammer (uge, måned) er baseret på analyse af økonomiske processer, eksterne faktorer, markedsbevægelser. Som regel er det valgt af store kapitaler: selskaber, banker, andre finansielle institutioner.
Øjeblikkelig handel er en sjælden type, hvor en investor kombinerer handel på forskellige tidsrammer.
Teknisk handel - En erhvervsdrivende handler på en hvilken som helst tidsramme baseret på teknisk analyse, dvs. forudsiger den sandsynlige prisændring baseret på, hvordan de har ændret sig tidligere under lignende omstændigheder (trendanalyse).
Fundamental handel: En erhvervsdrivende handler på mellemlang sigt ved hjælp af fundamental analyse, det vil sige en analyse og prognose af udsteders markedsværdi baseret på virksomheders resultater.
Højfrekvent handel er handel, der ikke udføres af mennesker, men af ??komplekse og kraftfulde computere, der udfører op til flere millioner beregningsoperationer i sekundet for at lukke en handel med maksimal profit. Dette er et nyt værktøj under udvikling, som dog er udsat for angreb og periodisk skader verdens aktiemarkeder.
Endvidere er handel klassificeret efter mål, aktiver, transaktionshastighed mv.
Når en nybegynder investor sidder foran en computer og åbner en handelsplatform, føler han sig ofte som en aktiemarkedsmagnat ved kontrolpanelet for at få superfortjeneste. Dette er en vildledende og lumsk følelse. Handel er ikke et spil eller underholdning, det er et job med en stram tidsplan, høj nervøsitet, som kræver viden, færdigheder, analytiske evner og mod til at træffe beslutninger. Sørg derfor for at tage stilling til målene, tidspunktet og en professionel assistent (mægler), som vil ledsage dig på vej til aktiemarkedet. I dette tilfælde følger succes med rimelighed.  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Begynderhandler: Vigtige tips til begyndere

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x