{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Velo Solex 6000 (Til Samlingen) 1972

4.217 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen scooter er oprettet og stemt ind. Opret din egen scooter

Velo Solex 6000 (Til Samlingen)

Årgang:
1972
Motor:
50cc velo solex motor med speciel kardan system bygget på.
den starter med det samme og den trækker sindsygt godt. køre 40km/t ligeud i modvind. men den vil gerne mere 45-50 er muligt med ad bakke hehe.

luft og blæser kølet med extern blæser trækket af en lille rem og et drivhjul direkte fra krumtap ;)
køler gitter lige bag motor.
Hestekræfter
1.4 og masser af træk.
Fælge
totalt originale uden rust meget fine.
flotte original fælge.
Dæk
også originale gummi.
Styling
totalt original og urørt 1 ejers velo solex 6000
Ekstra tilbehør
nej det vil være synd.

eller jo kardan træk og skivebremse. std extra udstyr hehe ;)
Bemærkninger
en meget velholdt original velo solex 6000. i den rigtige original farve. har været på jagt længe efter denne model. og heldet var med mig idag. ;)

den starter med det samme og trækker meget godt. køre 40 km/t. alt virker bremser lys osv. motor har aldrig været skilt af. den er så urørt som muligt. chrom er pæn og flot. maling og også suveren god efter det er franks maling. som er 47 år gammel. imponerende flot eksemplar. er meget stolt over at endelig at have fået min drømme knallert. af alle knallert var det denne her der var målet. :D så kan alle de andre bare løbe hjemme fra ;)

det er speciel velo. den første knallert med kardan træk. og man må sige at det er lavet godt for den trækker bare der ud af. helt klart den fedste knallert i verden efter min mening :) den har desuden også skivebremse i bag og det virker imponerende!
den står næsten som ny og er blot 47 år gammel. ingen alder for en fransk dame... :)

bæmerk! den er fra 1972 hvilket vil sige det er første år den blev solgt. de kom dec 1971 og min er fra start 1972. de blev bygget til år 1977 i omkring 50.000stk. hvilket også er en god slat. men hvor mange der findes tilbage ved man aldrig. og i denne original stand så pæn og fra første udgivelse af modellen. er nok sjælden set.

købt den 26-09-2019. og prisen uha den kostede lidt men tror nu stadig det er billigt. jeg er på vej til at købe en mere hehe.

den skal lige pudses. og have service. malet udstødning og klistermærker. pynte liste osv. så skal den bare tømmes og stå til pynt.

50
00
Kommentér på:
Velo Solex 6000 (Til Samlingen)
Annonce