{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

VGA N1 2018

415 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen scooter er oprettet og stemt ind. Opret din egen scooter

Benjamin J
Mand | 42 år | Oprettet: 30. sep 2018


VGA N1

Årgang:
2018
Motor:
Ud over særlig fokus på designet er der arbejdet intenst på N1's indre. Stel, forgaffel og bremser er opgraderet og dimensioneret til ekstrem brug og lang levetid. 4-takts motoren er opgraderet med ny ventil-teknik, hvilket resulterer i en momentstærk motor med højere ydelse. Med N1 for en hurtig accelerende scooter med samme optræk som en traditionel 2-takts motor.

Støj ved almindelig kørsel: 71 dB

Køreklar vægt: 93 kg
Hestekræfter
4 HK (3.2 kw)
Fælge
12”
Dæk
Styling
Ekstra tilbehør
Bemærkninger
N1 er på én gang elegant, stilfuld og sporty. Der er arbejdet længe på designet, som tydeligt udstråler kvalitet på højeste niveau.

På brændstofsiden ligger N1 sig i front med længst mellem tankbesøgene. Som knallert 45 kører N1 op til 48 km/l. Benzintanken på 6,2 liter giver således en rækkevidde på næsten 300 km pr. tankfuld benzin.

Selvom du får masser af motor-power, så er N1 yderst miljøvenlig. N1 er naturligvis godkendt efter de seneste EU-normer i 2018 - Din sikkerhed for en miljøvenlig og brændstofbesparende scooter.
På udstyrssiden er der ikke sparet på teknikken. Alt lys er i LED og instrumentbordet 100% digitalt. USB-ladestik er standard, så du kan få strøm på bl.a. telefonen mens du er på farten.

N1 er en scooter på absolut øverste niveau.


Kommentér på:
VGA N1