{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Yamaha FS 1 DX 1976

8.812 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen scooter er oprettet og stemt ind. Opret din egen scooter

Kim Bjarne S
Mand | 61 år | Oprettet: 5. dec 2007


Yamaha FS 1 DX

Årgang:
1976
Motor:
Original membranmotor med 4 gear fra 1977, som i 2011 har fået den store renovering,
40 mm F5B. cylinder med 3 skyllekanaler,
40 mm topstykke,
Den helt tynde alutoppakning,
17 mm Mikuni karburator,
16 mm indsugningsplade,
YB100 udstødning
15/43 gearing.
Hestekræfter
Ca. 4 rundt regnet.
Køre i mellem 60 og 70 km/t på lige vej afhængig af vind, efter det originale speedometer.
Fælge
17x1,40 tommer nye D.I.D. fælge både for og bag, som er på højde med de originale Araya i kvalitet, bare noget billigere i indkøb.
Dæk
For 2,50x17 tommer Kenda Langs-rillet.
Bag 2,75x17 tommer Kenda gade-mønster.
Styling
Diverse kromdele og en styrtbøjle.
Vil gærne have en tankmåtte i stof, hvis de er til at få mere. Har ikke set nogle, i mange år.
Ekstra tilbehør
Det vanlige omdrejningstællersæt Hvor speedometeret dog er byttet ud med det originale, og den ekstra kraftige bagagebæger som er forberedt for siddekasser med kraftige bøjler i siden, stænkklapper både for og bag.
Bemærkninger
Jeg har købt knallerten i november 2007. I mine unge dage, har jeg haft to af samme slags, og har nu fået lyst til at have en igen. Tank og sideskjolde er blevet malet i den originale gule, som man ellers ikke kunne købe i Danmark i sin tid.

Se mine tidligere knallerter, i mit første fotoalbum.

Se også knallerter som ikke har kunnet købes i DK. i mit andet fotoalbum.

PS. Jeg samler i øjeblikket dele til to Yamaha projekter mere. En K1 special bygget på en 78er med nummermatch. Bliver med et gammelt ubrugt anderøvssæde fra Larsen Trim, kvartkåbe og styrtbøjle, samt speedometer til 140 i sort plasthus og sort omdrejningstæller,.
Og til sidst en grøn SSer fra 73 i original udseende. Sidste årgang med emblemtank og sidetændingslås i sideskjold. Og første med membranmotor.

ABSOLUT IKKE TIL SALG.
Kommentér på:
Yamaha FS 1 DX
 •   15. aug 2010 ....
  den er altså alle tiders din 4 gear... misundelse smiley heeh

  xhøj


 •   25. maj 2010 Hej Jacob A.
  Mange tak for rosen. Jeg synes at det er lidt sjovt, når man kan lave noget som andre ikke har. Jeg må så indrømme at det var ret let at lave den. Pladen fandt jeg på et stumpemarked, og Yamaha skiltet og logoet kommer fra front-skjoldet på en Yamaha Neo`s, som min søn en gang fik smadret i en højresvings-ulykke. Bokstaver og tal er klistermærker som kan købes ved farvehandleren. Til sidst er der det lille orange mærke, som er logoet fra Midtjydsk Veteran Knallert Klub, som jeg er medlem af. Jeg har så siden fået sat et mærke mere på i det hjørne hvor der ikke er nået på billedet, og der står selvfølgelig yamahafs1.dk


 •   24. maj 2010 ...
  kæft det ser bare godt ud med den nummerplade smiley


 •   5. jan 2010 hvor har du købt dine nye fælger henne?..

  for står også og mangler til min


 •   24. dec 2009 Tusind tak for rosen af min Everton.
  Planen er jo at den skal stå som ny igen, men delene er svære at finde desværre. Men regner med at den står klar i slutningen af 2010.
  Glædelig jul.
  Mvh


 •   23. dec 2009 RE: Salg af FS1
  Hej Kim Bjarne.

  Forstår dit synspunkt fuldt ud, og har også hørt fra flere beundre gennem tiderne, at de har fortrudt salget af deres ungdomsmaskiner. Alt dette kombineret med at det er en maskine jeg har lagt en fandens masse penge og tid, og har haft et utal af gode (og dårlige) oplevelser med, gør det også meget svært for mig. Vil simpelthen ikke kunne tåle at se den i mishandlet stand året efter et evt. salg.
  Men en masse faktorer træder desværre også i kraft med tiden. Da jeg i forvejen har en hverdagsmaskine i form af min Gilera, og en MC der venter på foråret stående, giver det en del plads problemer på hjemme fronten. Samtidig er der jo altid et økonomisk aspekt i det.
  Så alt i alt håber jeg at finde en ejer (som dig), der er entusiastisk omkring det, og som ikke bare går efter fart på speedometeret, og samtidig ikke skal bruge den til hverdagstransport. Dog findes der ikke mange af den type mennesker, så det bliver nok lidt svært, selvom jeg med glæde ville sælge den billigere, hvis jeg havde en garanti for en sikker fremtid.
  Tiden vil vise hvad der sker, og det er helt bestemt ikke sikkert at den bliver solgt lige med det første.

  Mvh. Rasmus Jacobsen.


 •   22. dec 2009 Den er godt nok ved at blive fin, en Yamaha FS1 er en fin maskine, især når de er originale, men hader når der er monteret anderøvssæde på dem, det originale sæde er nemlig det bedste.
  Det eneste ved Yamaha, er at deres koblinger vidst ikke er særlig gode har jeg hørt.
  Mvh William


 •   5. aug 2009 sideskjolde
  Hej kim har skrivet om det inde på fs1 siden så må vi se om der er nogen der ved noget om det og tak for hjælpen ses
  MVH POULERIK


 •   5. aug 2009 sideskjolde
  Hej Kim ville lige høre om du ved om de sideskjolde thansen sælger om de er gode nok for jeg mangler et sæt til den 77 yamaha jeg lige har købt og den er næsten orginal over det hele så det ville være træls hvis nu sideskjoldene ikke passer ordenlig mvh poulerik


 •   30. jul 2009 farve
  Hej så er den gal igen griner ville lige høre om du kunne hjælpe jeg køber måske en 77 yamaha dx så vil jeg bare høre om hvilke farver den kom i om du måske har et link hvor man kan se de forskellig farver på forhånd tak
  MVH POULERIK


 •   29. jul 2009 forum
  Hej jeg har en bruer jeg hedder farsicm der imde vi snakkes/ses
  MVH POULERIK


 •   28. jul 2009 sæde
  Hej jeg siger tak for hjælpen det kan jo være at vi ses i assens ved puch ms klub eller til et veteran løb
  MVH POULERIK


 •   27. jul 2009 hjemmeside
  Hej kim fed hjemmeside hvad koster det og bestille noget fra den hjemmeside det er måske ikke så galt og det sæde der er på samme side er det orginal til den danske yamaha for jeg har set nogen der er længere
  MVH POULERIK


 •   27. jul 2009 begagebære
  Hej ville lige høre om hvor man kan købe den begagebære som du har på din yamaha jeg har nogen forskellig veteran knallerter og regner med og købe en yamaha 4 gear snart, jeg var også med på hvidsten løb . MVH POULERIK
  http://www.farsknallert.dk/


 •   21. jun 2009 ..
  jeg tror nemt at jeg vil komme til at savne den men der er heller ikke nogen der har givet et ordentligt bud på den så det kan være jeg bare beholder den


 •   15. jun 2009 ..
  wow den ser godt ude i haven eller hvor det er du har taget billeder fra


 •   9. jan 2009 --
  kunne altså ikke lade vær med at gi en x-høj . og den blivr altså mega lækker hvis den kommer til at se ud som den gule den gule.


 •   31. dec 2008 Hej Kim!
  Lyder rigtig lækkert. Den dag du bliver færdig må du da gerne smide en besked. Jeg vil meget gerne se det færdige resultat.
  // Rasmus.


 •   30. dec 2008 Hej Kim!
  Tak for det, og må da sige i lige måde. Har efterladt en høj.
  // Rasmus.


 •   9. dec 2008 Hey kim
  Rigtig flot yamaha det er sku lang tid siden jeg har set sådan en flot en. hvad måtte du give ??

  Ps ikke køb hos www.Moto-leoni.dk hvis du nu synes det ligner originalt så lad vær du for aldrig dine ting... Fraråder det jeg var oppe i en politibil og se mig omkring han havde 2 store vagt hunde og alt var låst bag porte IKKE KØB HOS HAM !!!

  (det var kun hvis du havde tænkt på det og havde set hans hjemmeside)


 •   18. jul 2008 ..
  jeg takker smiley


 •   7. jul 2008 Høj herfra
  Meget fin yamaha smiley kig da forbi min dx'er smiley


 •   6. jul 2008 Bjarne s.
  Meget flot fs1.. høj til dig ..


 •   8. jun 2008 Hej Bjarne.
  Tak for det, har også givet din flotte Yamaha en velfortjent høj. Det er faktisk en fejl, at jeg har kommet til at vende dem forkert, det skal jeg vist lige have rettet.
  Hilsen Casper


 •   31. maj 2008 hej kim
  jamen tak... ja den skal nok blive pænere der kommer snart ny billeder ind aaf den når jeg lige har fået malet motoren

  - fs1 / jacob a


 •   28. maj 2008 jo tak
  tak for hjælpen med årgangen


 •   18. maj 2008 yo der
  du får en høj her fra tjek min originale kreidler 1,2 hk 2 gear


 •   16. maj 2008 hej
  tak for den høje


 •   16. maj 2008 hej
  flot yamaha. flot vedligeholdt.


 •   4. maj 2008 Hej
  Mange tak for rosen og den høje.

  Vh
  Thomas


 •   4. maj 2008 Hej
  Flot yamaha - du får en høj for flot vedligeholdelse.

  Vh
  Thomas


 •   20. apr 2008 Hej Kim
  Du får lige en høj tilbage.


 •   14. apr 2008 Hehe
  du har ret.. smiley Der kan bl.a også bygges 4 gear i en 3 trins puch, men det kan ikke lade sig gøre på kreidleren desværre.


 •   13. apr 2008 Knallert
  Jeg takker for kommentarene. Jeg er af den holdning at man skal bevare originaliteten. Der er for mange maskiner gået tabt til pillefingre med dårlige stumper, spraymaling og markræs. Der er intet galt med et personligt "touch" som man siger. Men, cross styr, anderøv, alt for høje dæmpere og ingen skærme hører sig bare ikke til en maskine man bruger på vejen. smiley

  Kreidleren er en sjælden model. RS-L, også kendt som RS Luksus. Den kunne kun købes i tyskland, og den er født med elektronik, 5 trins motor med stor cylinder, store 160mm bremser og hele pivtøjet. Så jeg går ud fra at den er importeret, hehe. Den står tæt på original stand, men skal renoveres når jeg lige får råd. Der er andre maskiner foran i køen, hehe.

  Jeg fandt den et godt stykke nede i landet hos en ung gut, som vist ikke rigtig har haft forstand på tingene, den var ihvertfald i en noget sølle forfatning da jeg hentede den. Bagaksel svejset fast på svvinggaffel, ingen bremser, ingen lys, nedslidte tandhjul, og så udseendet. Men den er heldigvis vejbar nu, jeg har lige skiftet baglygten ud idag. smiley

  Jeg vil lige slutte med at oplyse, at man faktisk ikke kan bygge 4/5 trins gearkasser over i de danske motore, da det er en anden type gearskifte. På de danske motore sidder skiftet under motoren, og på 4/5 trins sidder det på siden af motoren, eller inde i gearkassen. smiley

  mvh.


 •   13. apr 2008 Fin maskine
  Dejligt at høre den skal bygges op original. smiley

  Kig evt mine maskiner.

  mvh.


 •   10. apr 2008 xxx
  Tak for info..
  men jeg kan ikke se billeder af din passola , ! .


 •   3. mar 2008 okh
  taK for tipet og hold da helt .... hvor du ved meget om knallerter smiley


 •   3. mar 2008 Hej Niels C.
  Jeg er ganske enig i det med klistermærkerne, men først skal jeg lige have et nyt stykke motorblok omkring kobling, da der er mange gevind som ikke er i orden, og de har været reparreret så mange gange, så den ikke går længere. Der ud over skal den have ny membran. Jeg tror den jeg har er den billige fra T Hansen, og den er umulig at få tæt. Så der går nok lidt tid inden jeg får råd til det hele.


 •   26. jan 2008 Hej Kim

  Tak for rosen nu rødmer jeg næsten smiley vi ses / høres på forum der er nogen som siger det er mig der Johnny S. derinde smiley


 •   25. jan 2008 Hej Kim

  PS
  måske er dette link noget for dig der vi en flok Yamaha entusiaster som hygger os

  http://www.yamahafs1.dk/forum/index.php


 •   25. jan 2008 Hej Kim


  det er ok med stelet og ja sidste årg. med drejeventil var 1972 jeg ville bare bruge den motor nu da jeg havde den ligende i forvejen og manglede en til årg 1973 men der er nu fundet og indkøbt en membrandmotor til den og jeg har lige fundet de sidste dele til en årg. 1969 stel tank osv så der bliver drejeventilen sat på i stedet for smiley så når jeg er færdig med yamahaerne er der 5 stk
  Mvh Johnny


 •   24. jan 2008 Hej Kim

  Den ser fin ud og den skal nok blive flot som 1976`r
  hvis du vil ha den helt i årgangen så har jeg et 1976 stel til at ligge
  Mvh Johnny
  Ps gav en høj igen


 •   20. jan 2008 Tak..
  jaa man blev jo drillet lidt når man kørte Tomos dengang. da det jo var en slags diskount knallert dengang smiley


 •   19. jan 2008 Ikke til salg.
  Det bliver over mit lig. Jeg har den knallert, som jeg gerne vil have, så den skal under ingen omstændigheder sælges, eller byttes væk. Jeg har har købt, en gammel Yamaha, fordi Det var den, jeg var intreseret i, og ikke nogen som helst andre knallerter eller scootere. Nu er jeg lige begyndt, at ofre penge på den, så den kan blive, som jeg gærne vil have den, og hvis du har læst tæksten, vil du kunne se, at jeg ikke har haft den ret længe. Men bortset fra det, er det jo ganske forståeligt, at du gerne vil have en en 4 gears Yamaha. Er der ikke nogle af dem der er til salg, som du kan bruge? Tjek eventuelt dba.dk
  Hilsen Kim.


 •   16. jan 2008 Mange tak
  for de pæne ord. Det tog lidt om sig da jeg startede på projektet og her er resultatet.
  Har gennem de sidste 3 år kørt ca 800 km på den uden noget som helst bøvl. Men der er et par ting som skal rettes. har du været inde på min side www.yamahafs1.dk ? siden kommer op og køre igen når det nye værksted erklar.


 •   10. jan 2008 Svar til 32/33'Racing [Bøvle] .
  Planen er, at den skal skal laves, så den kommer til at ligne, en årg. 76, med de rigtige klistermærker, på tank og sidedæksler, og den ovale baglygte, blinklys i den gamle runde tybe, og sæde i original look, og originale støddæmpere, til årg. 76. Der ud over, skal den have nye spejle, skærme og fælge. Jeg tror at, jeg beholder lakeringen, som den er, de første år, selv om den ikke er precis som en blå årg. 76. Men på længere sigt, har jeg tængt meget, på den originale gule, som man ellers, ikke kunne købe, i danmark i sin tid. Men jeg vil gærne, beholde de forkromede dele, og den unikke, og meget sjælne bagagebæger, og jeg vil også gerne, have en styrtbøjle. Men allerførst, skal jeg lige, have alt på den, til at virke. I den forbindelse, mangler jeg også en bremseslange, til den originale kaliber, hvis nogle skulle have, såden en i overskud. Som du kan se, har jeg en stor opgave, forand mig, både arbejdsmæssigt, og pengemæssigt, så der går nok lidt tid, inden den er færdig. Det er min plan, at den skal bruges, til hyggeture når der er godt vejr. der ud over, skal den også med til træf, rundt i landet. jeg køre til mange træf, i min Volvo hvert år, og mange af dem, må Yamahaen også være med til, så da vil den komme, med på en trailer.
  Hilsen Kim.


 •   6. jan 2008 .
  Wow den er fed, os fedt der er lidt af de ældre folk herinde, som kan hjælpe de yngre herinde, som ikke er så gode til knallerter, som f.eks mig :-). Høj med på vejene.


 •   6. jan 2008 Tak for oplysningen.
  Jeg har opdaget hans side, og har også tængt mig, at gøre brug af den, hen ad vejen.


 •   6. jan 2008 Originalitet.
  Det originale design, er efter min mening, noget man i hvid udstrækning, skal tilstræbe at få. Men på den anden side, kan man også godt, bruge uoriginale dele, eller dele fra andre årgange, hvis det ikke ændre udseendet væsentlig. Man bør alligevel, have en hvis respekt, over for det oprindelige design. Derfor er der ting, som jeg aldrig, kunne finde på, at sætte på min Yamaha, så som anderøvssæde, malteserbaglygte, plastikskærme, ekstra høje støddæmpere, og flere former for kåber. Der findes enkelte kvartkåber, hvor man beholder den originale forlygte. de kan som regel, godt se pæne ud, på Yamahaen. Det er selvfølgelig smag og behag. Men i tilfælde af salg, vil man altid kunne få mest, for den helt originale Yamaha, især jo længere vi kommer ud i fremtiden. Jeg ved jo også godt, at min egen Yamaha, ikke følger linien, for en årg. 78. Den vil med tiden, komme til at ligne mere, en årg. 76, med lidt ekstraudstyr, og noget mere krom. Men i den sidste ende, er det jo vigtist, at man selv, kan lide sit køretøj.


 •   2. jan 2008 ...q
  giver en ekstra høj....hvis du giver det samme hos mig


 •   22. dec 2007 hehe
  tak i lige måde den squ da os fin den yamaha! der er dog lidt rust på min, så vi fik ham den i 5500 kr.


 •   9. dec 2007 Tak.....
  Tak for de pæne ord om min 75'er. Din ser nu heller ikke værst ud. Helt hyggeligt at se en MED bagskærm og UDEN anderøvssæde....
  Transfers til tank og sideskjolde kan du få til rimelige penge hos Moto Leoni. Det eneste der ikke er rigtigt er selve YAMAHA navnet til tanken - det skal du ud og finde hos en gammel forhandler. Se min årg 76....

  Mvh. Erik
  Ps. Har et nyt baglygteglas hvis du finder resten af lygte.


 •   9. dec 2007 damn den er sq smuk ^^ høj til dig

 •   9. dec 2007 velkommen


 •   9. dec 2007 velkommen
  fed 4g se min smiley


Annonce