{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Peugeot Jet Force 2004

6.509 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen scooter er oprettet og stemt ind. Opret din egen scooter

Katana m
| 59 år | Oprettet: 15. feb 2004


Peugeot Jet Force

Årgang:
2004
Motor:
Begrænsningerne er fjernet.Herefter er motoren blevet opgraderet.Dette foregår i den elektroniske enhed der styrer indsprøjtningen og den automatiske choker.Vandkølet.45 scooter.
Hestekræfter
Vides ikke. Er ikke prøvet på "bænk" endnu.
På lige vej kører den mellem 75-80 km/timen.
Højeste målt hastighed er 94 km/timen ved 8500 omdr.
Fælge
Sorte standart.
Dæk
For:130/60 x 13"
Bag:130/60 x 13"
Styling
Intet.Udover hvide dækbogstaver
Jet Force er stylet nok i sig selv.
Ekstra tilbehør
Bagebox fra Gevi.
Bemærkninger
Fremtid:Hvide fælge.
Kommentér på:
Peugeot Jet Force
  •   6. okt 2016 fed scooter kunne godt tænke mig og vide hvordan du åbner ned til hjelm boksen på den da der ingen lås er til den jeg har selv en magen til og der stikker et kabel ud jeg skal trække i og det er i hvertfald ikke originalt så håber du kan svar mig på det på forhånd tak

  •   28. mar 2007 HEJSA
    har du nogle gode fif til tuning af en jet force


  •   4. aug 2006 optur
    nu er vi 4 med en jetforce.tjek min ud der


  •   22. apr 2006 Hey
    Helt vildt fed scooter. Gir du en stemme?


  •   27. okt 2005 Den er dens vægt værd i GULD.
    Den vejer ca 115 kg.
    Det er når den er tom og uden bagagebox.
    Det er det der er beskrevet i instruktionsbogen.
    Jeg kunne ikke få den op på badevægten---så mon ikke det passer nogenlunde.


  •   27. okt 2005 Hey,
    Hvor meget vejer sådan en ca. ?


  •   27. aug 2005 Den
    ER bar nice sådan en Jetforce.........


  •   24. jul 2005 Pris
    Jeg vil have 10 for den ..


  •   27. jun 2005 Hej din scooter rigtig pæn smiley
    Du får lige stemmen høj, håber du vil give en tilbage? smiley


  •   19. maj 2005 Jeps....
    Held og lykke med maskinen fremover.
    Skulle du have andre spørgsmål er du meget velkommen
    God vind----


  •   19. maj 2005 Sådan!
    Nu har jeg fundet ud af det...nogle gange kan man ikke se skoven for bare træer...var meget fokuseret på at det skulle være en lille skive som skulle væk men i dette tilfælde var det en stor ca. 7-8cm i diameter....har fået opgraderet den elektroniske enhed også så nu er alle problemer løst og den kører fint...ca. 70-80kmt. så det er jo fint nok...tak for hjælpen:-)


  •   18. maj 2005 Halløjsa..
    Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke ved nærmere om dette men du kan spørge på Scootergården i Århus.
    De har hjulpet mig og et er der at jeg har købt min.
    Hvor hurtigt går din nu?Husk at det er den eletroniske enhed der skal opgraderes til fuld "power"--så skaer der ting og sager.


  •   18. maj 2005 Hjælp! Igen..
    jeg har fået fjernet begrænsningen på motoren men ikke på koblingen...den har de ik pillet ved...alle snakker om en skive der skal væk men sådan en er der ik....for mig ser det ud til at der skal skal sættes en skive/skiver i ved variatoren før det skulle give noget resultet... ved du nærmere om det...? har først lige fået scooteren tilbage i weekenden så det tog lige tre uger næsten...


  •   1. maj 2005 Silring
    Jeg har forespurgt min forhandler om hvordan man løser problemerne med scooteren.Og han siger-hvis man ikke kan løse problemet--så har man ret til et tilsvarene produkt.Med andre ord en anden scooter der opfylder de samme betingelser og den jeg har.Det står også helt klart i købeloven,med nogenlunde samme ordforlyd.
    Min sikring springer hver gang jeg slår over på lang lys.Jeg tror at skaden er sket efter jeg har haft den stjålet.Da prøvede tyven på at kortslutte ledningerne for at få den startet.Der er som bekendt ingen kickstarter på Jetforce.
    Så husk for alt i verden at låse din scooter fast til noget som ikke kan flyttes.


  •   29. apr 2005 Hhmmm...
    Det lyder lidt foruroligende...Håber ikke at der med tiden opstår flere problemer af denne slags og at jeg ikke skal vente alt for længe på at få den tilbage.... Man kunne jo så forvente at peugeot fandt en løsning på disse problemer og indkaldte deres scootere til forhandlerne for at udbedre evt. konstruktionsfejl uden beregning for kunden...Det sker jo ofte i bilbranchen MEN dette er jo kun en scooter.... Hvor tit sker det for dig at sikringen sprænger...? Hver gang eller...?


  •   28. apr 2005 Hej igen.
    Nå--du har også haft problemer med generatoren.Har selv vrøvl med lang lys.Hvis jeg tænder det lange lys--springer den en sikring---til alt lyset.Og stopper man motoren-kan man ikke starte igen.Og har du ventet i 3 dage---så er det ikke ret lang tid.Der er ikke ret mange stumper i omløb--måske fordi det er en meget dyr scooter og dermed er der ikke solgt ret mange.Og jeg har også hørt at produktionen er blevet stoppet--og dette skyldes at der har været alt for mange børnesygdomme ved denne maskine.Skam.


  •   28. apr 2005 Tak for hjælpen!
    Scooteren er p.t ved forhandleren og blive fixet... Ingen problemer der...:-) Dog har jeg haft problemer med at holde på strømmen og troede at mit bat var i uorden men det skulle vise sig at være generatoren der var defekt....det klarer garantien heldigvis med en ny men foreløbig har forhandleren ventet i 3 dage på denne så det virker ikke som om reservedelene hænger på træerne til denne model...ellers rigtig fed scooter...
    Har hørt at Peugeot har stoppet (eller vil stoppe) produktionen af dem fordi de er for dyre at producere men ved ikke om dette sandt...


  •   28. apr 2005 Svar til Mark L
    Variatoren og koblingen er det samme(i dit spørgsmål).
    forhandlerne er jo ikke meget for at fortælle at de laver ulovligheder.Men når man står dernede med pengene i hånden--ja så er de nok mere eller mindre ligeglade.De kan jo altid nægte at kende noget til forandringerne--hvis de bliver anklaget for sådanne.Ønsker du at omregistrerer din scooter til MC----så køb en MC.Langt de fleste kører på scooter fordi de ikke har MCkørekort.Og en evt.omregistrering vil koste mange penge--hvis told og skat eller anden myndighed vil give dig lov.
    Om der er begrænsninger på udstødningen på Jetforce ved jeg ikke.
    Og foresten---der findes ingen dumme spørgsmål---kun dumme svar.Så spørg bare løs hvis du har lyst.


  •   23. apr 2005 Tak
    så ved jeg næsten hvor jeg skal starte... du nævner koblingen... er det det samme som variatoren eller er det to forskellige ting...??er det generalt sådan at forhandlerne er villige til at lave disse opgraderinger uden at de forlanger man omregistrerer scooteren til MC?? er der slet ingen begrænsning på udstødningen ligesom på en speedfight...?
    heheh...den er god nok...det ER mig de kalder spørge jørgen..


  •   23. apr 2005 Opgradering
    Dette har jeg fået gjort hos min forhandler,da der kræves en styreenhed der ligner lidt et joystik.
    Der sker ikke nogen skade på scooteren,da den er bygget til at køre med denne opgradering.Ellers er der de begrænsninger der sidder ved koblingen.De er nemme at fjerne.
    Men med en anden cyllinder og dermed større diameter på stempelet,vil der helt sikkert ske ting og sager---men så skulle man nok hellere købe en mc..
    PS--pas godt på med de elektriske dele-der er ofte vrøvl med denne model.Min har en svaghed med langlys.Så slår den sikringen.Ellers en model der virkelig ligger godt på vejen og har gode køreegenskaber ved høj fart.
    Desværre ses der ikke mange at vores model på vejene.Dog ved jeg at der kører en rundt i Århusområdet plus min egen.


  •   23. apr 2005 nice
    hvordan opgradere man den elektroniske enhed og hvad er der ellers af begrænsninger..??? vil meget gerne have noget mere fart...


  •   29. jan 2005 i lige måde....!!!
    Og respekt til dig for at have hva jeg ser som verdens fedeste scooter...... total gudescooter... sig bar til hvis du er med på en bytter smiley hehe


  •   21. okt 2004 Fed
    Monster fed scooter.


  •   29. sep 2004 he he he
    der er en grund til at den er blevet hædret til den flotteste scooter 2004 den er bare for sej vil også gerne have en 45.
    forresten 7 herfra intet mindre.....


  •   29. sep 2004 Sidespejle og "tagbox"
    Nu er det sådan at jeg kører mest på landevej--og jeg vil meget nødigt undvære mine sidespejle.Mange biler kører alt for tæt på os der kører scootere.
    Boxen har jeg kun fordi jeg er nødt til dette.Jeg kører hver dag hele året og har ingen bil.Derfor er den langt fra for stor når man skal på am.indkøb.


  •   4. sep 2004 uhh den er nice ..
    flot scoote smiley men af med tagboks og sidespejl smiley så er den helt i vinkel ..


  •   30. aug 2004 Indsprøtning.
    Det er rigtig---den har elektronisk benzinindsprøtning.
    Ligesom den har elektronisk olieindsprøtning i krumtaplejet.


  •   23. aug 2004 dæk
    dekkene dine er litt anerledes enn mine, er det en 125cc?

    <---
    opp sann hehe hadde ikke sett på beskrivelsen enda.. jaja smiley


  •   18. aug 2004 Den er syg
    Sygt ond scooter der smiley


Annonce