{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Aprilia sx50 begrænsninger

31.090 visninger | Oprettet:

1. Luftfilter. I tager sædet af jeres knallert, og så ser i kassen, som er luftfilteret, der sidder sådan en tud med 2 ”huller/gange” i, og den hiver i bare af.

2. Udstødning. Det er meget svært. Der er et blind rør som man lukker. Så er der "trompeten" som sider lige i samlingen imellem forrør og resten af udstødningen
til sidst er der nogle støjdæmpende plader i udstødningen som man kan fjerne.... Har hørt at det ikke gør så meget

3. Gearkasse. 30'ere
Jeres Aprilia Sx50 er bygget med 6 gear, men er begrænset til 3, hvis det er en 30 knallert, så der skal man skifte et lille tandhjul ud og så har man 6 gear. Den del man skal skifte, sidder nede i venstrer hjørne bag koblingen, og den er meget nem og få øje på.
I kan købe den på linket neden under:
http://speed-up.dk/product.asp?product=3501


4.Gearing. Jeres knallert er gearet meget lav, så derfor anbefaler jeg, at i køber en 14 tands fortandhjul, så vil den kører hurtiger, og i vil sparer på dit benzin.

5. Kaburator. Mellem kaburatoren og membranden sidder der en plade med et 5 mm hul, den skal helt væk, ellers får den slet ikke noget og leve af, i tager bare karburatoren af og afmontere pladen.
PS alle fra 2004 og nyere har ikke denne begrænsning.

REMEMBER
I skal dyse jeres Aprilia Sx50 om når du gør det her, jeg anbefaler en dyse 80, men ellers prøv jer frem, hvis i ikke dysser den om vil den ikke kører ordentlig.

Det er er ulovligt og gører det der står ovenfor, Just in case of you diden’t now it

jeg ønsker jer alt held og lykke

Anders J
Mand | 31 år | Oprettet: 11. aug 2007


Kommentér på:
Aprilia sx50 begrænsninger
Annonce