{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Brændstofslange
 • #1   10. jun At slangen måske ikke vil kunne passe på karbu nipplen

 • #2   10. jun Ingenting, Hvad havde du da håbet på ville ske?

  Sætte en havevandslange på, og så kørte den pludselig 150 Km/t?


 • #3   10. jun Nåee ja og som #1 siger, dit brændstof-system bliver utæt smiley

 • #4   10. jun Tænke at vis der kom mere benzin ind så ville den køre hurtigere

 • #5   10. jun #4
  Du trænger vist til noget basal viden om hvordan en knallertmotor virker. Lån evt nogle bøger på biblioteket om emnet (eller bare brug Google).

  Der er en såkaldt "svømmer" i karburatoren, som automatisk åbner og lukke for tilførsel af benzin efterhånden som det bliver brugt.

  Hvis vi nu bare antager at du satte en 10 mm slange på (og kunne få det tæt), så ville svømmeren stadig lukke.

  Hvis vi bare leger med tanken, at tykkelsen på benzinslagen havde noget at sige, så ville du blot drukne motoren, lidt ligesom hvis du giver den choker når den allerede er varm.

  Men i praksis uden svømmeren (rent teoretisk) så vil din benzin blot løbe ud på jorden, og hvis din kværn er varm, potentielt bryde i brand !

  Det har jeg prøvet et enkelt gang for mange år siden på min Yamaha 4-gear. Dog ikke på samme måde. Men en idiot have ført benzinslangen (ejeren før mig) lige over cylinderen, hvorved den på en lang tur blev så varm at slangen smeltede og så løb benzinen dirkete ned på den varme cylinder og brød i brand..! Fik det dog slukket igen uden de helt store skader.

  Hvis du gerne vil køre hurtigere så skal du over i et Tunsæt. Altså skifte cylinder, udstødning, og diverse andet som andre har mere forstand på end på moderne maskiner som din.

  Men det er da en sød tankegang du har, tykkere slange = mere benzin = højere fart.

  Men så ville folk jo nok køre rundt med slanger ala vandslangerne på brandbiler hvis det var så simpelt smiley • #6   10. jun #5 Tror ikke du skal grine alt for højt af ham, jo jo det er et sjovt spørgsmål, men hvis ikke han ved bedre.. alle skal jo lære først..

  Du er 100x mere til grin end hans lidt sjove spørgsmål, dine holdninger er helt ude i hampen og du har SÅ meget at lære... Alle er ikke ligesom dig, gudskelov..Kommentér på:
Brændstofslange

x