{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
565 visninger | Oprettet:

PGO Dr. big problem {{forumTopicSubject}}

Hej allesammen.
Jeg har lige været ude og købe mig en PGO Dr. big fra 2005 for 2 uger siden men den er begyndt at drille her de seneste dage. Alt virkede perfekt da jeg købte den men nu kan den ikke stå i tomgang mere også efter en tur på 20 min. Og når jeg kommer op i topfart omkring 40 km/t på speedo (den er fuldt lovlig) begynder den at hoppe op og ned i hastighed og og RPM meteret går helt amok og og drejer fuldt op og ned kan evt. tage en video af det.

Det er et irreterende problem fordi hver gang jeg holder stille skal jeg gasse meget lidt op for at holde den tændt og der var ellers intet problem for en uge siden hvor den stod perfekt i tomgang og den hoppede overhovedet ikke og RPM meteret fuckede heller ikke. Men så har jeg været på skiferie i en uge og har ikke kørt på den og da jeg kom tilbage var der alle de her problemer.

Det skal lige siges at jeg fik min far til at starte den hver dag lige hurtigt for at den kunne holde sig nogenlunde varm imens jeg var væk så jeg ved ikke rigtigt om det er noget han har gjort forkert. Og desuden virker elstart heller ikke mere, den klikker bare når jeg prøver.

Håber ikke det er noget som er for svært at fikse fordi det er min første scooter og aner ikke en skid og at reparere dem osv. Købte den hos ham her http://www.scootersiden.dk/ og han sagde at han havde givet den fuldt service og der var intet galt med den så jeg aner virkelig ikke hvad problemet er så jeg håber at nogen her kan hjælpe med det smiley

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
PGO Dr. big problem

Annonce