Kreidler Florett RS Elektronik Kreidler Florett RS Elektronik Kreidler Florett RS Elektronik Kreidler Florett RS Elektronik Kreidler Florett RS Elektronik
Jesper H
Følg
Følger Følg ikke

Jesper H

Mand, 40 år, Fyn
Oprettet: 4. nov 2003
Offline - Senest online: 27. okt 2016 Bruger er på filterliste

Kreidler-tosse fra O'ense. For mig er '70er-knallerterne (og motorcyklerne) toppen af poppen. Scootere kører fedt og pisse-stærkt, men de får ALDRIG samme sjæl og kultstatus, som de gamle mini-motorcykler har. :) Ikke for mig, i hvert fald.

Kreidleren er indregistreret som motorcykel, hvilket giver mig mulighed for at lege 16-årig knallert-konge, uden politiet har noget at brokke sig over... altså, ud over larm og hastighed, men det er detaljer.
Jeg har ejet min Kreidler siden 1999 og det er nr. 2 i rækken. Den første købte jeg i 1997, og det var en mandagsmaskine af karat. Efter at have være bilejer nogle år, må jeg erkende, det er billigt at køre knallert, så dét bliver jeg fan'me ved med!

I 1998 kørte min far og jeg på hver vores Kreidler til Middelhavet og retur - 5.000km på fem uger. Fantastisk oplevelse! Jeg har haft mange gode oplevelser i sammenhæng med de gamle knallerter, så jeg hænger altså stædigt i for evigt. :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x