Tomos Quadro A-35 // Solgt Tomos Quadro A-35 // Solgt Tomos Quadro A-35 // Solgt Tomos Quadro A-35 // Solgt Tomos Quadro A-35 // Solgt
Kold# // 4Stroke@Racer .
Følg
Følger Følg ikke

Kold# // 4Stroke@Racer .

Mand, 30 år, Vestsjælland
Oprettet: 18. sep 2006
Offline - Senest online: 29. aug 2015 Bruger er på filterliste

JEG HAVDE ENGANG MIN MADASS HER INDE..
MEN FORDI JEG HAVDE EFTERMONTERET EN 150CC PÅ DEN SYNES SCOOTERGALLERIS KLOGE HOVEDER AT DEN SKULLE SLETTES..
SÅ I MÅ VENTE LIDT FØR DEN KOMMER IND IGEN

______________________________________________

Knallert/Scooter jeg har eller haft:

Tomos Quadro A-35 (Solgt)
Puch Maxi K (Smidt ud)
Tomos Quadro A-35 (Smidt Ud)
Pgo G-Max(Stjålet) :´(
Honda Wallaroo (Solgt)
Pgo Hot50 (byttet)
Sachs Madass Mrk II (Har) (Projekt)
Gilera Stalker (Har) (Solgt)
Regal Raptor (Solgt)

Jeg er endelig kommet over alt det her Knallert sjov ;) Min 150ccMadass bliver det SIDSTE projekt !
Og efter den så bliver alle Pengene Smidt i min Ford Sierra istedet for.

Indsæt &xl=true efter linket til en scoot og se billederne i større opløsning!


_______________________________________________
Som udgangspunkt tager man stilling til om det er en knallert eller MC udfra Stelnummeret.

Så hvis man har et

EU knallert 25 km/h stelnummer eller stelnummer fra TUM registreringstiden Så er det en knallert uanset hvilken motor man sætter på og det kan kun straffes som konstruktiv ændring. = 500 i bøde for den forseelse. Hertil kommer så bøder for alle andre overtrædelser f.eks ingen lys, ingen horn, ingen forsikring, ingen knallertkørekort og til sidst falck og synshal.

Men man forsøger fra etatens side nu at få ændret disse regler, dette er IKKE sket endnu.

Hvorimod hvis man bringer en minicrosser, crosser, atv eller ikke typegodkendte køretøjer ud på offentlig vej SÅ falder hammeren for her er der nemlig en klar lovgivning.

1. I en række tilfælde har det i praksis voldt tvivl, om der i sager om ulovligt indrettede knallerter skal rejses tiltale efter »motorcykelreglerne« eller »knallertreglerne«. Sanktionerne ved domfældelse efter førstnævnte regler er normalt de alvorligste, idet der bl.a. kan idømmes frihedsstraf, og førerretten kan frakendes.

2. Fra praksis kan nævnes:

U75/983 (VLD): Tiltalte, der havde lånt sin broders knallert, der var forsynet med tuningssæt, straffet efter »motorcykelreglerne« (spirituskørsel, hæfte i 20 dage og frakendt førerretten i 2 år).

Jmt.F.afd. 1976-2461-113: Justitsministeriet udtalt, at tiltale for kørsel på knallert forsynet med tuningssæt skulle rejses efter »knallertreglerne«.

Jmt.F.afd. 1977-2461-211: Køretøj med en motor med slagvolumen på 49,8 kubikcentimeter, der ikke var TUM-godkendt, anset som motorcykel. Fabrikatet kendtes overhovedet ikke i Danmark.

Jmt.F.afd. 1978-2488-5: Køretøj med motor uden TUM-godkendelse, der var solgt som motorcykel til banebrug, anset som motorcykel. Tiltalte havde forklaret, at han havde købt køretøjet i den tro, at der var tale om en ulovlig knallert. Køretøjet var næsten identisk med en model af samme mærke, der er godkendt som knallert.

3. Spørgsmålet om tiltalepraksis i disse sager er blevet drøftet mellem justitsministeriet, Foreningen af politimestre i Danmark, rigspolitichefen og rigsadvokaten, og man er blevet enige om, at tiltalespørgsmålet bør afgøres efter følgende retningslinier:

Såfremt et kørtøj aldrig har været godkendt som knallert, rejses tiltale efter »motorcykelreglerne«.

Hvis en »oprindelig« knallert senere findes ulovlig, skal tiltale som udgangspunkt rejses efter »knallertreglerne«, medmindre der foreligger særlige omstændigheder, f.eks. forsæt allerede ved købet til at forsyne knallerten med tuningssæt.

Det skal bemærkes, at ovennævnte retningslinier finder anvendelse både for så vidt angår »gamle« knallerter, der er godkendt efter de tidligere regler (TUM-godkendelse), og knallerter, der er omfattet af den nye standardtypegodkendelsesordning.

Nathalie Lind

/H.C. Abildstrup

Til politiet og anklagemyndigheden.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce