Johannes J
Følg
Følger Følg ikke

Johannes J

Mand, 41 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 22. jul 2006
Offline - Senest online: i dag kl. 07:44 Bruger er på filterliste

Jeg er 39 år og jeg er udlært cykelmekaniker i 2003 og har fast job i en cykelbutik som mekaniker.
Jeg har haft en rød Honda SFX som jeg hvade købt brugt med Polini cylender kit og Polini Variator den gik 95 Km/t på toppen.
Jeg har været nød til at sælge den da jeg blev stoppet af polisen og de vil ikke have at man kører uloveligt jeg kun kun sige en ting jeg har lært at det ikke kan betale sig altid at lave sådan noget som tuning.
Jeg solgte den dagen efter at den kunne hæntes hos Glostrup Politi så var mine bekømringer om at få den ud at køre væk så er det ikke mit problem merer selv om det kunne ha blevet en fin scooter med få midler men jeg syntes at tiden er inde til noget helt nyt.
Jeg har bestemt mig for en Rieju RS2 i Hvid og Sort se http://www.scooterparts.dk/product.asp?product=22627 .
Jeg glæder mig til den jeg vil nok lige vænte med at lave styling på den til at jeg har set den live jeg moske skal der gøres lidt ved den hvem hved.
Moske skal begransningen i luftfilteret fjærnes så den får merer luft det gir extra kraft.
Ellers samler jeg på Amiga computer fra Commodore jeg er hved at have en stor samling så jeg må snart have en støre lejlighed hvids at jeg skal kunne være her selv GG.
Der er mange af computerne der er stillet på en hylde da de ikke kan være sluttet til.
Jeg har dyrket en del cykling men kun for motionens skyld jeg syntes ikke at det er så sjovt længer at cykle en tur på 80 Km merer som for fem år siden jeg tror at jeg er blevet for gammel til det race.
Jeg er single på femte år nu men jeg savner sefølig det at have en kerste hvem ville ikke det jeg har bare ikke fundet den rigtige.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x