Puch Maxi K (S) Puch Maxi K (S) Puch Maxi K (S) Puch Maxi K (S) Puch Maxi K (S)
Nicklas B
Følg
Følger Følg ikke

Nicklas B

Mand, 28 år, Østjylland
Oprettet: 12. apr 2012
Offline - Senest online: 12. dec 2020 Bruger er på filterliste

LÆS DETTE GRUNDIGT OG OVERVEJ AT GÅ VIDERE MED DET
i kan intet gøre, det er loven der skal ændres.. en knallert er jo total neddroslet når den kommer til danmark.. nye scootere er laver til at køre omkring de 70-80 km/t som de køre når de ikke er neddroslet.
I tyskland, frankrig italien, ja hele europa der køre de ikke 30 km/t. i sverige er grænsen vidst 50 km/t, tyskland er den vidst 60 km/t.
Der er jo intet sjovt ved at køre 30 km/t og man kommer ikke fremad, men det er jo et GENIALT køretøj til unge mennesker og folk som ikke har brug for en bil til 5 når man kun er 1 person.
I thailand kører scooterne fra 110-160 km/t, de er fra 110-150 kubik. Jeg kan godt gå med til at vi beholder dem 50 cc i danmark for det har de altid været og sådan er det i europa.
hastighedsgrænserne burde være ligesom biler. 50 i byen og man skal køre på vejen, og 80 på landevejen hvor man skal køre på cykelstien

Tror i ikke der er en grund til at antallet af knallerter er faldet så meget. i de gamle dage med røvskubbere var der ingen hastighedsbegrænsning. Den blev så lavet til 60 km/t senere hen. hvad er der galt med 60 km/t?
Og lige idet knallerter med gear (Puch monza, yamaha fs1 4 gear, kreidler og et hav andre) var mest populære bliver loven lavet om til at de max må have 2 gear.. HVORFOR DET? siden det er knallert på vejene kun faldet.
I ødelægger den danske forhistorie med de gamle knallertider.. vi tør snart ikke holde på offentlig vej og snakke sammen, så kommer i med jeres flotte reflekser og giver os bøder.
Af hensyn til at hvis man ikke skal flygte fra politiet skal man have muligheden for at sige: jeg tager selv tunet af, og kommer ned på stationen med det inden for et lovgældende antal dage.
Synshallen og falck er en dyr affære, og de ødelægger en masse på knallerten som ikke er konstruktive ændringer.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce