Honda LegendenSFX Repsol $SOLGT$ Honda LegendenSFX Repsol $SOLGT$ Honda LegendenSFX Repsol $SOLGT$ Honda LegendenSFX Repsol $SOLGT$ Honda LegendenSFX Repsol $SOLGT$
! Legenden !
Følg
Følger Følg ikke

! Legenden !

Mand, 35 år, Nordsjælland
Oprettet: 29. apr 2007
Offline - Senest online: 29. apr 2014 Bruger er på filterliste

50 Ting, Kvinder IKKE Forstår...


1 Hvor irriterende det er at sige ‘Nå, men her er da mad nok til i morgen’ – mens man spiser.

2 Den helt særlige lykkefølelse indeni, man kan få af at slå på noget med en hammer.

3 Hvor herligt det er at spise kød til alle døgnets tre hovedmåltider.

4 Hvordan fem timers optakt og tre timers højdepunkter og kommentarer hører med til at se en fodboldkamp.

5 At en fodboldkamp, modsat Sex and the City, ikke bare kan optages og ses senere. Det kan den selvfølgelig godt rent teknisk – må vi lige slå fast overfor de piger, der læser med – men det holder ikke. Fodbold skal ses live.

6 Hvorfor sætningen, "Det er jo bare et spil," sagt lige efter slutfløjtet i den fodboldlandskamp, der sender Hjemlandet ud af et VM eller EM, bare er så usandsynligt irriterende.

7 Hvorfor det er bydende nødvendigt at finde boremaskine, værktøjskasse, vinkelsliber, stiksav, hammer, bajonetsav og rystepudser frem, når man skal sætte en hylde op.

8 At en højlydt bøvs i nogle kulturer (f.eks. mænds) godt kan betyde ‘tak for mad, det smagte sør’me dejligt’.

9 Konceptet i parallelparkering.

10 At den eneste rodfrugt, der hører hjemme i kostpyramiden er syltede rødbeder.

11 At “Nok der, hvor du lagde dem sidst” ikke er et særligt brugbart svar på spørgsmålet “Hvor er mine nøgler/underbukser/briller/fodboldbilletter?”

12 Hvorfor det er fedt at eje en motorsav – også selv om man bor i en toværelses på 5. sal.

13 At mænd kan tisse overalt – og derfor gør det med stor fornøjelse.

14 ... også i bruseren. Og det er der ikke noget som helst galt i. Det hele havner jo i samme afløb.

15 At en rask lille rodbehandling hos tandlægen faktisk kan være at foretrække frem for en weekend hos svigerfamilien.

16 Morgenbajerens positive egenskaber.

17 Truckervaskens positive egenskaber.

18 At det faktisk snildt kan lade sig gøre at købe et komplet sæt tøj – inkl. sko – på fire minutter rent.

19 At det at dænge mad til med ketchup ikke er udtryk for, at man ikke kan lide maden – men bare at man fintuner den lidt.

20 At hvis det var meningen, at man skulle kigge i brugsanvisninger, ville de være forsynet med billeder af bare damer og/eller duften af mad.

21 At fordi mænd typisk kun husker halvdelen af, hvad deres kæreste fortæller dem i løbet af en dag, er det ikke udtryk for manglende interesse, men blot manglende hukommelse (og måske interesse).

22 Der er ligeledes ikke noget unormalt i konsekvent at glemme sin mors fødselsdag, men dog være i stand til at huske, hvem der blev pokalmester i 1984 (Lyngby efter en 2-1 sejr over KB ), hvem der scorede, hvad dommeren hed, og hvem der blev pokalfighter.

23 At “Mmm”, sagt om alt andet end mad eller sex, betyder: ‘Ja, jeg registrerede, at du lige sagde noget til mig, men jeg har ikke noget fornuftigt at sige til det – derfor denne lille lyd for ikke at virke uhøflig’. Det sparer mange ord, når man tænker på, hvor mange bemærkninger fra piger, der ikke umiddelbart er noget begavet svar på.

24 At "Jeg er hjemme inden midnat," sagt på vej ud af døren altid kun skal opfattes som en hensigtserklæring – aldrig en aftale. I hvert fald ikke en ubrydelig aftale.

25 At ni ud af ti mænd - ja nok ti ud af ti heteroseksuelle mænd - hellere vil på en fed rejse til Hawaii med kæresten end at bruge de samme penge på et bryllup.

26 At ni ud af ti heteroseksuelle mænd egentlig slet ikke gider bøvlet med et bryllup, om så alle udgifter var betalt. De gør det kun for deres kærester og deres mor. Og svigermor, forstås.

27 At “Ja” sagt foran præsten i kirken ikke nødvendigvis betyder ‘til døden jer skiller’. Kig lige på skilsmissestatistikken…

28 At vi er ligeglade med om ekskærester har været sødere, pænere, rigere eller større end os. Bare hans penis var mindre.

29 Hvorfor det er meget vigtigt at have sin pokal fra dengang, man blev lilleput-sølvvinder i indendørs fodbold, stående fremme – også selv man ikke nødvendigvis har rørt en fodbold siden.

30 At mænd kan skelne mellem følgende farver: hvid, sort, rød, gul, grøn, blå. ‘Råhvid’, ‘modehvid’ og ‘kalkhvid’ er således ‘hvid’, ‘hvid’ og ‘hvid’.

31 At det at spørge en anden mand om vej er noget nær det værste i verden og i store træk det samme som at sige: “Jeg har ikke nogen testikler”. Så er det bedre at fare lidt vild.

32 At det ikke nødvendigvis udelukker hinanden at være dødeligt syg og kræve konstant pleje og opmærksomhed – og nægte at gå til lægen.

33 At det faktisk er videnskabeligt bevist, at man kører væsentligt bedre, hvis man har venstre albue hængende ud af sideruden.

34 ... og hvis man har brede sutter.

35 At bare fordi tidligere reparationsforsøg kun har gjort problemet med bilen/stereoanlægget/radiatoren værre, er der ikke nødvendigvis nogen grund til at ringe efter en professionel.

36 At “Hvilken farve er den?” ikke er det korrekte første spørgsmål, når nogen har fået ny bil.

37 Hvorfor det er pissesejt at have sine cd’er stående i alfabetisk orden.

38 ... og larmende usejt at have dem stående i farveorden.

39 At det først er på tide at gå ned med skraldet, umiddelbart før skraldeposen er så overfyldt, at den sprænger.

40 At støv ikke er sundhedsskadeligt. Og at det derfor fint kan få lov at blive liggende.

41 At der kun findes én veldokumenteret og virkningsfuld slankekur: Færre kalorier og mere motion. Alt andet er fup – uanset hvad der står i damebladene.

42 Det er sten og krystaller med særlige kræfter, horoskoper, astrologi, tarotkort og numerologi også.

43 At fordi våben er a) farlige, kan de sagtens være b ) seje. Det ene udelukker ikke det andet – lidt ligesom i konceptet multitasking.

44 At mænd i øvrigt sagtens kan multitaske. Vi gider bare ikke.

45 At mænd ikke har nogen mening om gardiner.

46 At Saybia, Johnny Deluxe og noget som helst andet, der bliver spillet på The Voice ikke er rockmusik. Rock er djævlens musik.

47 At “Nej, der er ikke noget i vejen” – i modsætning til når kvinder siger det – faktisk betyder, at der ikke er noget i vejen.

48 Medmindre man bor i Afrika eller Sydamerika eller lignende, er edderkopper som udgangspunkt ikke farlige. Heller ikke selv om de har “lange ulækre ben”.

49 At Broerne over Madison County ikke har Clint Eastwood i hovedrollen. Det er er bare en, der ligner ham. Den rigtige Clint kunne aldrig finde på at være med i en tudefilm med Meryl Streep. Nej, han kunne ikke.

50 Hvor frustrerende det er, når piger insisterer på, at de bare skal have en salat, men alligevel insisterer på at ‘lige smage’ deres kærestes
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce