Miljøvenlig opladning

Miljøvenlig opladning

16. maj 2019
Strøm er en stor synder i klimadebatten, men vi kommer ikke udenom, at strøm er essentielt i vores hverdag, og at vi aldrig vil kunne leve uden det. Det er dog ikke ensbetydende med, at den strøm, der kommer ud af vores stikkontakter, ikke skal være så miljøvenlig som mulig. Det kan være svært at finde ud af, hvad der er god og mindre god strøm, og hvornår noget er miljøvenligt eller ej. Hos Blueenergy arbejder de for at gøre miljøvenlig strøm og el mere gennemskueligt og ikke mindst udbredt blandt danskerne. Grøn el fra Blue Energy kan gøre opladning af mobiltelefoner, køretøjer og diverse andre ting noget mere miljøvenlig og bæredygtig end andet strøm, der kommer fra kul og gas. 

Sjov med omtanke 
I dag er miljø, bæredygtighed og klima rigtig meget på dagsordenen i den offentlige debat. Det er dog ikke en debat, som alle synes er lige spændende, og for rigtig mange fylder den også en tand for meget. Snakken kan for nogle lyde som om, man bør stoppe alt det sjove og gøre alt det rigtige. Men sådan behøver det ikke være, hvis man kan finde en god balance, hvor der også er plads til det, man bedst kan lide. Man kan sagtens have det sjovt og dyrke det, man bedst kan lide og samtidig tage hensyn til miljøet eller det, man synes er vigtigt i denne debat. Det kan man blandt andet gøre ved at skifte til eldrevne køretøjer og lade dem op med energivenlig grøn strøm, som er langt bedre en strøm fra kul og gas. Det handler om at have det sjovt men med omtanke på, hvad det går udover, og hvordan man bedst kan kompensere på andre måder. Man skal ikke nødvendigvis stoppe med at køre i bil eller på scooter, men så kan det være, man kan mindske sit forbrug et andet sted eller sørge for, at det er grøn el, der strømmer gennem stikkontakten i hjemmet. 

Gør det på ens egen måde
Der er ingen tvivl om, at grøn energi er langt bedre for klimaet og miljøet end andet strøm er, og det er den måde Blue Energy har valgt at gøre noget for både os og miljøet. Det handler om at gøre det på ens egen måde, da det nok stort set altid vil skabe det bedste resultat - særligt for en selv, som jo også er den, der skal leve i det. Hvis man elsker at køre på scooter i sin fritid, skal man ikke blot lade være med det, men gøre noget andet et andet sted, hvor man kan. Der er mange holdninger og meninger om, hvad der er bedst og mest rigtigt at gøre, men man må aldrig glemme sig selv og sine interesser i det, hvorfor det er ekstremt vigtigt, at alle gør noget, men gør det på den måde, der fungerer bedst og mest meningsfuldt for en selv. Det kan for eksempel være ved at skifte til miljøvenlig energi, som kan lade alt op i hjemmet. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x