Lej en bus når du skal på tur

Lej en bus når du skal på tur

3. mar 2019

Som scooter-entusiast er du sikkert helt tosset med at tage på kør-selv ferie eller små roadtrips. Det kan være en kort weekendtur med gutterne om foråret eller måske et par uger i sommerferien med hele familien. Men du kan også komme ud for, at du skal arrangere en tur for en hel gruppe af mennesker. Det kan eksempelvis være en tur for dit fodboldhold, eller måske skal du planlægge en tur for flere familier. I disse tilfælde vil en enkelt bil eller nogle få biler desværre ikke være nok. Heldigvis er der en løsning – du kan nemlig leje en bus til jeres tur.


Lej en bus med chauffør


Hvis du og en større gruppe skal på tur, er der stor forskel på, om I kører samlet eller hver for sig i forskellige biler. Med en bustur bliver køreturen en del af oplevelsen, og I kan hygge jer sammen på turen rundt i Danmark eller over grænsen. Hos Østjydsk Turistbusser kan du leje en bus med en af deres erfarne og dygtige chauffører, som vil sørge for, at I kommer trygt og godt frem til jeres destination eller destinationer. De har mange års erfaring med turistkørsel i både ind- og udland, og uanset hvor du vil hen, så kan du finde en løsning hos dem. Hvis du ønsker den bedste service til jeres tur, så lej en bus med chauffør hos Østjydsk Turistbusser.


Personlig rådgivning til din busleje

Hos Østjydsk Turistbusser specialiserer de sig i leje af busser. De hjælper dig, som står over for at skulle leje en bus – lige gyldigt om det er til en familieferie i Danmark eller en herretur sydpå. De udmærker sig på individuel service, hvor de behandler hver enkel forespørgsel på busleje manuelt og personligt. Derfor vil du højst sandsynligt få en rigtig god løsning til din situation.


Buseleje til Danmark

Med Østjydsk Turistbus kan du komme rundt i hele Danmark, og de kan hjælpe dig med at finde den perfekte busleje – uafhængigt hvor i Danmark, I skal hen. De har hovedkontor i Aarhus, men du kan tage kontakt til dem om forespørgsler til hele Danmark. Om det er til en børnehavetur, en polterabend eller noget helt tredje er helt underordnet – de kan hjælpe dig med netop din bustur. De har også forskellige bustyper, der dækker alle slags behov. Deres service bygger på, at I i fællesskab finder den busleje, der passer til jeres tur og budget.


Busleje til udlandet

Står I foran en tur til udlandet som firma, fodboldklub, vennegruppe eller noget andet, så kan Østjydsk Turistbus også være behjælpelige med busleje til sådanne ture. De tilbyder busleje i både ind- og udland, og de har altid den samme høje service i fokus. De har hjulpet en lang række forskellige grupper med at finde løsninger og priser på busleje i forbindelse med deres ture til udlandet. Ligegyldigt hvilken slags busleje, du leder efter, kan du finde hjælp hos Østjydsk Turistbus.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x