Få mere tid til din scooter og ture på den

Få mere tid til din scooter og ture på den

10. dec 2019
Det kan være svært at finde tid nok i hverdagen til alt det, man gerne vil. Dette gælder i særdeleshed, hvis man har en kone/kæreste og evt. børn, der tager meget af ens tid, og hvis man samtidig har en hobby, som man gerne vil dyrke. 

Dette er scenariet for mange mænd, der bare gerne vil gå og pusle lidt mere deres scooter i garagen og køre nogle befriende ture indimellem, og selvom man elsker sin familie, så er der ingen skam i at indrømme det. Heldigvis er der et par gode råd til, hvordan du kan få mere tid til scooteren på daglig basis.


Hold kæresten beskæftiget, mens du er væk
Nogle gange kan den letteste måde at få mere tid til sin scooter på simpelthen være at forære konen eller kæresten noget, som kan holde hende beskæftiget. Dette skal ikke lyde nedsættende på nogen måde, men hvis man forærer sin bedre halvdel noget godt at lave, mens man er afsted, så gør det ofte situationen lidt lettere at klare. 

Man kan f.eks. vælge at forære kæresten et nyt spil til Playstationen, hvis hun er til gaming, eller man kan betale for en kaffetur med veninderne lidt oftere. I den anden boldgade kan man vælge blandt nogle af de mange sexleksaker og sexlegetøj til kvinder, hvis hun skal have en time for sig selv i ny og næ. Alle kneb gælder i krig og kærlighed - og hvis scooteren skal luftes, så skal kæresten/konen også vide, at man stadig elsker hende.


Få børnene passet af bedsteforældrene - og få tid til både scooter og kæreste
Hvis man vil slå to fluer med ét smæk, så er det altid en god idé at skippe børnene af til bedsteforældrene for en weekend, hvor man kan få tid til at nyde sine interesser og sin bedre halvdel så godt som muligt. 

Bare fordi man beder bedsteforældrene om at træde til en enkelt weekend, betyder det ikke, at man ikke holder af sine børn - det er bare nogle gange nødvendigt for at have lidt fritid indimellem.

Med en hel weekend på hånden burde der være rigelig tid til at finde nye dele til scooteren og få den sat i god stand, men også rigelig tid til at have lidt alenetid sammen med kæresten. Både interesser og ens parforhold negligeres ofte i hverdagen, og derfor kan det betale sig at skrue ekstra op for hyggen, hvis I har en weekend for jer selv. 

Der kunne evt. bestilles noget lækker mad, og man kan vælge at give en fræk gave til hinanden, som måske gør aftenen og natten lidt mere hyggelig. Bedsteforældrene er i hvert fald vejen frem, hvis man gerne vil have lidt mere fritid for hånden.


Tag scooteren til og fra arbejde
Selvom det ikke altid er vejr til at tage scooteren til og fra arbejde, så er det en rigtig god måde at få kørt nogle ekstra kilometer ind imellem familielivet. I de større byer kommer man mindst ligeså hurtigt frem, som hvis man havde kørt i bil, og det giver bare en stor grad af frihed, når man bare kan hoppe på scooteren om morgenen. 
Der er rig mulighed for at få mere tid til sin interesse - det handler bare om at finde tid til det i et travlt program.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x