{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Billig lang minarelli motor 50cc med ny krumtap mv. til Yamaha og Aprilia

Kr. 3.000
567 visninger | Oprettet:      




Billig lang minarelli motor 50cc med ny krumtap mv. til Yamaha og Aprilia
En ganske fin 50cc motor med mange ny dele som sælges noget billigere, læs mere herom længere nede, endvidere kan denne motor købes med Euro 1 tænding eller helt uden tænding til 3000kr hvis den skal bruges på en Yamaha Jog R som er fra efter 2002 skal man nemlig have en Euro 2 tænding det vil være muligt at få dette monteret på motoren gratis, så længe man selv har delene hertil.

Se testen af motoren her: https://www.bitchute.com/video/SO0Adx2vQraD/

Ny dele:
RMS 10Ø krumtap STD
RMS Nålleje
2x SKF C4 krumtapslejer
101 Octane 50cc cylinder kit med brugt topstykke (OBS Euro 1)
Athena kilerem
Ny membran STD
Blæsehjul til variator
Blæsehjul til tænding
Diverse: 2x membran pakninger 2x Athena simmerringe 1x pakning bag stator 2x låsering til oliepumpen 2x låsering til motorophæng 1x bøsning ved starterkoblingen 2x pindboltet til cylinder 1x møtrik ved koblingen samt en gearingspakning og gribestjerne til kickstarten
6x 7 grams ruller
Alle møtrikker er udskiftet til ny
Ny gearolie

Alt i alt er motoren ganske udmærket og den er faktisk også nyrenoveret men den store del af motoren blokken har nogle skavanker de fleste af dem er udbedret men har ikke kunne gøres noget ved følgende 1: tolerancen ved krumtapslejer er lidt løst som evt. på sigt kan betyde at det giver for meget slør OBS: jeg kan ikke sige hvor mange km hvis overhovedet dette bliver et problem fordi at krumtapslejet sider rigtigt godt og stramt på den ny krumtap, jeg har desuden har haft motoren godt varme i test stativet og tjekke for slør i krumtappen i denne forbindelse og det er begrænset.

2: Herudover er der nogle gevind til kickstarter som ikke længere er M6 gevind disse kan nemt laves til M7 eller laves med coil, samt 1 af de 2 gevind til udstødningsophænget er heller ikke M8 gevind men her sætter man bare en møtrik på sin bolt på den anden side og det fungere helt fint.

Denne motor er testet for tæthed med leakdown metoden og den holder fuldstændigt tæt dog skal man bruge flydende pakning sammen med sine membranpakninger, Stator virker som den skal, OBS: oliepumpen på denne motor sælges som defekt selvom den formentlige virker, herfor er du selv ansvarlige for at teste oliepumpen inden du køre med motoren. Ydermere lækker denne motor ikke gearolie.

OBS: Denne motor sælges uden alle El-starter dele også uden bremse arm og bakker.

Der ydes 14 dagens garanti fra leveringsdatoen og frem dog med de nævnte forbehold som fremgår af denne annonce.

https://motorbutikken.dk/product/billig-lang-minarelli-motor-50cc-med-ny-krumtap-mv-til-yamaha-og-aprilia/

Tager gerne dine PGO og minarelli motorer, i bytte mod afslag i prisen på denne motor.

Tilbyder fragt over hele DK for 150kr med forsikring og tracking

Tak for kigget

Kontakt


Vis telefonnummer
9574 Bælum (Nordjylland)
Betaling
- MobilePay
- Kontant
- Bankoverførsel

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce