{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Ed Stafford: Naked And Marooned Part 3

4.263 visninger | Oprettet: 29. mar 2013

Ed Stafford: Naked And Marooned Part 3

Ed Stafford: Naked And Marooned Part 3/3

part 1/3 kan ses her : http://www.scootergalleri.dk/video/off_topic/104313-ed_stafford_naked_and_marooned_part_1

part 2/3 kan ses her : http://www.scootergalleri.dk/video/off_topic/104376-_ed_stafford_naked_and_marooned_part_2

Eventyreren Ed Stafford prøver kræfter med sit største eventyr til dato, hvor han skal overleve på en ubeboet Fiji-ø i 60 dage. Han skyller i land, nøgen og alene i programmet Ed Stafford: Naked and Marooned.

Ed Stafford: Naked And Marooned
Den tidligere britiske kaptajn i militæret, Ed Stafford, var det første menneske nogensinde til at vandre hele strækningen langs Amazon-floden, men hans største udfordring til dato bliver at overleve helt alene på en øde ø.
Han skyller nøgen op på stranden på en fjerntliggende Fiji-ø med intet andet end sin hjerne, hænder og et kamera og drager ud på en af de mest ekstreme overlevelsesudfordringer, der nogensinde er gennemført på tv. I den brændende tropiske hede har han kun få timer til at finde vand, før han dehydrerer.
Med selvudløserkameraer dokumenterer Ed sin færden på øen, mens han lærer at finde mad og vand, tænde ild, skabe ly og undgå farer. Uden overlevelsesværktøjer – og et filmhold til at holde ham med selskab – skal Ed prioritere hurtigt og aktivere sin mangeårige overlevelsestræning for at klare de næste 60 dage.
Har Ed de færdigheder, udholdenheden og beslutsomheden til at udnytte øens ressourcer og etablere en bæredygtig tilværelse på denne fjerntliggende udpost

SE MERE MED ED STAFFORD

Walking the Amazon
http://www.scootergalleri.dk/video/off-topic/104103-walking_the_amazon___ed_stafford___part_1__2

Christian
Mand | 31 år | Oprettet: 15. aug 2008


Kommentér på:
Ed Stafford: Naked And Marooned Part 3
Annonce