{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Aprilia sonic [SKY BLUE] 2002

9.587 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen scooter er oprettet og stemt ind. Opret din egen scooter

Qvist .
| 0 år | Oprettet: 21. jan 2004


Aprilia sonic [SKY BLUE]

Årgang:
2002
Motor:
47 mm cylinder malossi.
Polini variator.
Fasmem twin udstødning (CROM).
Malossi racer kobling
Malossi MHR racing gearing 17/40.
21mm karburator dellorto. Kører dog kun med en 12 i øjeblikket.
Malossi kilerem.
Malossi carbon membran

Topfart 130 km/t Efter motorcykel speedo.
Hestekræfter
Uhadada det ved jeg sku ikk.
Men mellem 1 og 3000...! Et sted der i mellem...!
Fælge
Original. malet sort....!
Lige monteret metrakit bremseskive (RØD)
Dæk
Original fordæk og et hæsligt tyndt bagdæk.
Styling
HVID STROPE UNDERSTELSLYS....! (har dog ingen billeder...!)
Sølv net ved grillen...!
Er malet blå...!
Afmonteret hornet og sat det op bag grillen...! det lyder bare lidt bedere...!
Fjernet bagskærm og et par skærme malet blå...
Ny sort hekspoiler...
Blå sidelygteglas...
Blå baglygteglas...
Blå frontlygteglas...
Blåt alugitter bagpå, i stedet for den der grimme bagskærm...
blåt alugitter i siden og nede under sædet...
(kan dog ikke ses så godt de her billeder men det er der...!)
Ekstra tilbehør
Blå sidelygteglas...
Blå baglygteglas...
Blå frontlygteglas...
Bemærkninger
TOPFART 130 km/t Efter motorcykel speedo.

Genialt godt lavet net under grillen.
Er blevet malet sky blue,!
hehe...!
Genialt godt optræk, fåes ikke bedre. hehe.

BLÅT ALUGITTER
DET ER HVA JEG HAR OFRET PÅ DEN:

maling 300,-
hex 200,-
grill 190,-
alunet 300,-
strobelys 150,-
metrakit bremseskive 350,-
udstødning 1500,-
blæserskjold 150,-
Cylinderkit 47mm 785,-
vario 450,-
blinklys 2x 80,-
frontglas 200,-
baglygte 150,-
malossi gearing 599,-

SAMLET VÆRDI 4969,-

en lille historie

Skrevet af Toke fra (Esbjerg)

klokken var ca 00.30. Jeg tændte kværnen og mit understelslys (Hvidt strope (PORNO)) og slukkede mit front- og baglys. Da en gut i samme øjeblik råbte til mig, fra den anden side af gaden. Han råbte at jeg ikke skulle køre ned af den gaden (skolegade (party gaden)). Jeg tænkte stive svin og kørte unden hjelm (self) for der stod nogle chicks ned af Skolegaden (heaven). Jeg jordrede med ca 80 km/t ned af gaden og forbi tøserne. (biler måtte køre 15km/t der) jeg gad ikk slukke lyset efter jeg var kørt forbi, så jeg fortsatte ned af gaden. Længere fremme var en af gade lygterne gået i stykker og man kunne næsten ikk se hvad der skete nede under den. Men jeg kunne se en hvid bil, en hvid ford mondeo med blå blink det fandt jeg dog først ud af ca 100 meter før der hvor lyset var gået i stykker. Da den kørte over i min vejbane. Min forbremse virkede ikke på det tidspunkt så jeg lavede lige en alla baghjulsudskridning og vende min side til bilen og den fik bare fuldspade, jeg kunne se i butiksruderne til siderne de blåblink jeg fyrede over et hump jeg bremsede hårdt ned og styrede ind i en gård.
Politiet stoppede deres bil undenfor porten og løb efter mig. Selvom deres bil kunne sagtens have fulgt mig ind i gården. Jeg kendte åbenbart den vej meget bedre end dem, for der var to andre veje ud, hvor deres bil sagtens kunne følge med. Så jeg fortsatte da bare ud af en af de andren indgange til gården. Jeg jordrede afsted for de kunne nemt have nået at køre unden om. Jeg troede jeg var sluppet væk men nej. De eftersatte mig igen, jeg køret op på taget af føtex. I det jeg kørte op så jeg policen komme frem bag bygningen og jeg hamrede bare afsted. Jeg skulle bare der op, jeg holdte stille der oppe for at slukke mig strope lys. Jeg ventede lidt og håbede på at de ikke havde set mig køre der op. Lidt tid efter listede jeg med min sonic (babyblå) ved min siden ned af den anden nedgang da jeg tittede hovedet ligeså stille ud. Så jeg at der ingen var, vadede jeg bare ud og da kom policen kørende i aller fuldeste fart forbi en gade længere oppe, jeg var satme ved at skide en neger arm. Natten var helt stille og jeg hørte ingen hylen fra politiets dæk, derefter gik stille op af den gade for at komme ned til havnen. Det lykkedes. Jeg kom ned på havnen startede min moped og kørte langsomt hjem. Stillede svinet i garagen. På vej ud af min port tog jeg min jakke af. For jeg svedte bare som et svin. Det var første gang jeg rigtig blev forfulgt af policen og der står et nul til mig (hehe).

Klokken var halv to, og jeg skulle ud og hente nogle piger på min scooter. Mit frontlys var så meget toned, at jeg ikk kunn se at jeg kom til et "T" kryds. Jeg fortsatte ind i et skilt med 90 km/t, fløj over skiltet og styret. Og 10 m ud på en mark og har nu et 30 cm lant ar op ad venstre skinneben...! (så kan man bare lære at ens bremser skal virke og ikk tone sit lys så groft...!)

Den blev TOTAL skadet så derfor solgte jeg den for 3000 Kr.
Hmm lidt nedtur men når den var stjålet(da jeg købte den var stelnr hakket om, fandt føst ud af det 4-5 måneder efter )...! så gør det ikk så meget bare lidt bedtur man finder ud af det bagefter...!

Men har lige købt en ny sonic, så den skal bare være gejl...! skal auto lakeres og alt hva der kan ske med sådan en fin sag...!
Kommentér på:
Aprilia sonic [SKY BLUE]
Annonce