{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

PGO Hot 50 6 eger 2008

1.129 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen scooter er oprettet og stemt ind. Opret din egen scooter

Patrick N
Mand | 23 år | Oprettet: 25. feb 2017


PGO Hot 50 6 eger

Årgang:
2008
Motor:
Original motor 49cc/50cc
Hestekræfter
5=originalt
Fælge
røde fælge originale
Dæk
Helårsdæk, Bagdæk er tygere end fordækket så man står bedre fast plus fordækket et højere end bagdækket.
Styling
Helt nye kawasaki grønne skjolde flækket en lille smule tror der er nogne til en fest der ramte ind i den men de var fulde så det er okay )-:
Ekstra tilbehør
Gennemsigtig slange sat på til benzin slange og vaccumslange som set på billedet og anden støddæmper end normal den normale var slidt købte en ny RMS bagstøddæmper til den køre rigtigt godt det er en billig løsning den er billigere end den normale støddæmper og bedre fordig man kan justere den med følgene værktøj.
Der er to grønne pære sat i indstrumetbrættet for at skifte farven den normale hvide farve var kedelig og jeg elsker farver især grøn,lilla,blå og hvid.
benzin filteret er vist heller ikke originalt da det er gennesigtigt som ses på billede.
og der er en tændhætte på der blinker når tædnrøret giver knist.
Bemærkninger
Scooteren er lovlig.
udstødning er ikke lovlig men hvis politiet ser det her giv mig tid pls har ikke penge til en lovlig udstødning enu men det kommer det lover jeg.
den anden udstødning brændte helt sammen så den blev svejset sammen med en anden.
begrænsing helt oppe ved cyllinder sidder der stadig forøret er genbrugt fra den gamle udstødning så næsten lovligt hvis ikke helt lovligt :D
Der er ikke tragt begrænsning i købte den brugt og kan ikke finde en ny men det er lige meget køber ikke en ny kaburator til 1100 bare for en tragt den køre ikke hurtigere aligeveld når der er skive i og kaburatoren ville aligeveld ikke kunne give mere benzin på den originale størelse!
og til alle sammen det er min main scooter der kommer til at blive brugt mange penge enu den bliver meget mere vær derfor bruger jeg også flere låse min scooter er noget af det vigtigste jeg har :D
Kommentér på:
PGO Hot 50 6 eger
Annonce