{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Suzuki street magic 2004

8.183 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen scooter er oprettet og stemt ind. Opret din egen scooter

Allan  R
Mand | 44 år | Oprettet: 16. apr 2010


Suzuki street magic

Årgang:
2004
Motor:
nyrenoveret og helt standart, nyt originalt stempel 41mm og næsten ny original cylinder i original street. kører eget bedre end med de uoriginale, alt er originalt udstødning , karburator , choker membran, luft filter, vario, rem osv.
Hestekræfter
2-3hk kører 62km/t af lige vej og 70km/t ned af bakke uden begrænsninger. Målt via gps speedo siger 73-74 ned af bakke
Fælge
ENKAI i orig lak haves, plankpolerede er monteret nu
Dæk
på blanke fælge er 140mm bredt bagbæk monteret, kan kun lige være inden i bagskærmen kun 2mm luft omkring
Styling
så original som muligt, der er kommet nye skjolde i original lak og ny staffering bagpå og forlygte, også nye originale håndtag er monteret. blank polerede originale ENKAI fælge.
Ekstra tilbehør
god olie og benzin, et ekstra komplet tændingssystem og ekstra originale udstødninger og andet godt haves. ekstra originale fælge i original lak . helt ny bagende og og originale blinklys haves så den kan laves helt original.
Bemærkninger
så fik man >>Killer-Machine<< s gamle street magic fikset op, et stort arbejde men det hele værd, den har fået nye hoved lejer da de gamle rumlede, gearkassen havde kørt uden olie da olie påfyldings skruen manglede og simring ved primær aksel var HELT ødelagt og hele motoren blev skrottet da midterhjulet i gearkassen kører i blokken i den ene side og det hul var slidt stort. karburatoren var kaput svømmer kunne ikke laves, alle gevind var ødelagt, studs udskiftet da den var boret op, gaskabel udskiftet da det ikke var et kabel der passede til, bremse klingerne var enderne savet af, andre monteret. olie pumpe manglede oliedunk manglede det er nu monteret og ny oliepumepe aksel skulle også til, andet blæser hus monteret da det var lavet om , tændspole flyttet op bag benzin tank, ny tændkabel og hætte monteret da det var kaput, styret var meget skævt og udskiftet til det originale, dog malet først, forgaffelben udskiftet til et anden sæt uden rust indmaden er dog bibeholdt. et blank poleret vario dæksel er monteret. udstødnings systemet stiftet ud til et der var helt og pænt og self originalt. så er den blevet gjort ren og poleret. er helt tifreds med resultatet, nu kan jeg selfølgelig ikke huske hvad han hed ham jeg købte for 1300kr dele af i skærbæk men tak til ham, fik brug for den motor og dele jeg købte af ham.. alt i alt var der defekte ting på denne street da jeg købte den, men den var i god stand på mange måder og nu står den tæt på at være ny
Kommentér på:
Suzuki street magic
Annonce