{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Yamaha Passola 1984

3.314 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen scooter er oprettet og stemt ind. Opret din egen scooter

Lehmann #
Mand | 46 år | Oprettet: 20. aug 2003


Yamaha Passola

Årgang:
1984
Motor:
Uoriginalt std. cylinderkit fra Max MC.
10 mm. hjemmeboret std. karburator.
Plomben i studsen er fjernet.
Uoriginal udstødning med bedre gennemgang.
Ellers helt std.
Hestekræfter
Vides ikke. Måske 3-4 hk.
Fælge
Std. stålfælge i sølv original lakering
Dæk
2,75-10 Inoue fordæk og 3.00-10 Duro bagdæk. Gir lidt bedre tophastighed. :)
Styling
Mærkat på bagskærmen lydende "We love You, YAMAHA, Verdens bedste knallert" Og det er jo så sandt som det er sagt.
Sidestøttefod fra en cykel. Originalt venstre sidespejl og forkurv. Ellers bevaret så vidt muligt original og "uskyldig" med et godt optræk.
Ekstra tilbehør
Intet.
Bemærkninger
Min første knallert!!! Derfor har jeg den endnu.

Købte denne herlige scooter/knallert d. 23. september 1993 af en mand i Struer, som havde haft den fra ny. På det tidspunkt havde den kørt 10.502 km. Så uret stod på 0502. Jeg har original servicebog m. købskvittering fra 06/08-84, hvor den blev solgt hos Henning Sørensen Cykler i Struer. Jeg har siden da stået 3½ år i lære i samme butik, eftersom jeg blev anbefalet af ejer at tage derned, hvis der var noget.

Jeg fik desværre stjålet knallerten hjemme hos mine forældre kort tid før jeg skulle flytte hjemmefra. Men jeg fandt den sidenhen igen, desværre overmalet og delvis ødelagt, som I kan se på billederne. Kunne genkende den på mærket på bagskærmen, da den ellers ikke var til at kende. Kurven, spejlet og forskærmen mv. var flået af. Og i låsen sad en bilnøgle kvast ned i. :( Og politiet havde self. ikke tid til selv at komme og hjælpe mig med at gå ind og tage den igen, så måtte selv ty til venner, som så hjalp mig. Dog kunne jeg ikke bevise hvem tyven var, så valgte at tage den med mig hjem, som den var. Et kedeligt syn, når nu man ellers har passet og plejet den som sit lille barn.

Jeg nåede at køre triptælleren op på 18.252 før den blev stjålet. Siden har jeg sat den lidt i stand, men står nu hengemt i et skur hos en ven, og har ikke kørt de sidste 5 år. Havde den dog med til Løkken træf et år, men den blir slet ikke som den har været.

6 af billederne er billeder taget af billeder med min mobil, så bær over med kvaliteten.
Kommentér på:
Yamaha Passola
Annonce