{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kreidler "GT" 1967

13.012 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen scooter er oprettet og stemt ind. Opret din egen scooter

Torben S
Mand | 61 år | Oprettet: 17. sep 2004


Kreidler "GT"

Årgang:
1967
Motor:
50 ccm
Hestekræfter
1,0
Fælge
17"
Dæk
17x2,75 Continental dæk med hvide sider
Styling
Kun det originale "GT" udstyr som den er født med.
3. maj '08: Nu med original forgaffel, skærmstivere i krom og vinge øverst på skærmen.
Ekstra tilbehør
intet
Bemærkninger
Kreidler Florett 1967 var den 3. i modelserien siden introduktion i DK i 1964 og blev markedsført som "kvalitet i særklasse". Jeg købte knallerten i en noget sølle forfatning fra en som havde købt den af den oprindelige ejer, Bent Parker, for selv at sætte den istand, men det blev aldrig realiseret. Så knallerten var i den stand som den oprindelige ejer havde afhændet den i. Bent Parker havde haft den fra ny og havde i alle årene frem til starten af 90'erne brugt den som transport på sin daglige rute som avisbud på Femø.
Jeg har så vidt muligt brugt de oprindelige dele fra knallerten og har kun malet de dele som var nødvendige; forskærmen + sideskærmene, tanken, lygtehus. Stellet og bagskærmen har jeg ikke rørt bortset fra lidt pletmaling. På bagskærmen var det oprindelige mærke fra forhandleren "URANIA", vistnok fra København, og det kunne jeg ikke nænne at male over. Ellers er den totalt gennemgået og der er ikke en møtrik el. kabel der ikke er udskiftet.
Det har været mit hidtil sjoveste Kreidler projekt for der er ikke mange elementer der ligner noget fra de nyere modeller, men heller ikke helt nemt at finde alle delene. Indimellem må man så improvisere lidt.
Kommentér på:
Kreidler "GT"
Annonce