{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Yamaha Jog RR projekt

1.725 visninger | Oprettet:

Har valgt at lave mig et projekt, eftersom jeg bare går hjemme alligevel. Jeg har stadig utrolig mange timer tilbage i den, men det går frem ad! Der skal laves bagudvendt ophæng også, dog er jeg ikke nået så langt :) Der kommer mange flere billeder hen ad vejen. Opsætning er stadig ikk helt sikker, men ihvertfald bliver det de fleste af de dele.

Står selv får alt Klargøring af skjolde, spartling og malerarbejde. Scooteren bliver Metallic Rød, Og blanksort. Alt er spraymalet, dog synes jeg selv, at resultatet er meget lækker!

Opsætning:

Cylinder - Polini Big Evoloution 70cc
Krumtap - Malossi MHR Rod85 Ø12
Udstødning - Polini Big Evolution 70cc
Karburator - OKO 28mm
Tænding - Italkit Innorotor
Variator - Malossi Overrange
Rem - Malossi X-Kevlar
Remskive - Stage6 Overrange 128mm
Kobling - ukendt tun kobling
Gearing - Standart Aerox, men ny kommer.

Opdatering 18/01-17

Har fået slebet kickstarterskjold ned og poleret op, og er godt igang med at slibe blokken ned. Men da slibe/poleringsarbejdet tager alle min kræfter, har jeg valgt at få malet skjoldene færdige, så de kan ligge i en måneds tid, inden de skal poleres op. Jeg arbejder på projektet dagligt, men slibe/poleringsarbejdet tager en evighed, da det skal se ordentligt ud;)

Opdatering 20/02-17

Så er jeg næsten færdig med skjolde, mangler kun bundskjold, begge styrskjold og spoiler (har ikke mere klarlak:D) Og så kunne jeg heller ikke lade vær med at smide lidt lys på. Der kommer sikkert mere lys, men gider ikke overgejle den. Begynder at polere blokken færdig i slutningen af ugen, og så skulle den gerne være klar i næste uge:)

21-06-2017

Har ikke arbejdet særlig meget på projektet, da det hele har taget en drejning. Har fået arbejde ved at autolakere så derfor bliver alle skjolde samt et sæt fælge malet om. Når det hele er malet, så begynder jeg at slibe og polere de sidste ting færdig, og så bliver den samlet stille og roligt. Mangler stadigvæk bagudvendt ophæng, men tror at jeg sandblæser og maler stellet om samt forgaffelbro :) Vil ikke indrømme farven, men kan sige det bliver en speciel candyfarve, og så har jeg ikke helt besluttet mig angående inderskjolde :)


29/06-2017

Har rydet lidt ud i billederne. Har bestilt nye umalet skjolde, og købt nye inderskjolde. Alle inderskjolde er næsten klar til grunder og yderskjoldene kommer om et par dage. Alt bliver malet om 1 uges tid. Og så skal jeg egentlig bare have lavet bagudvendt ophæng, såden jeg kan komme til at samle den. Der kommer billeder af skjoldene igennem processen. Det bliver lækkert, det vil jeg garentere ;)

Madsen
Mand | 33 år | Oprettet: 18. dec 2012


Kommentér på:
Yamaha Jog RR projekt
Annonce