{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Stegte pasta - The guide!

6.536 visninger | Oprettet:

Stegte pasta fra før ;)

Nogle mente olie og pasta - fejl ;)

Vi snakker her om at lave en hofret uden lige!

Opskrift (SKAL prøves)

Kog den ønskede mængde pasta/ris/spaghetti hvad man har lyst til, under kogning hæld en lille smule madolie i vandet (giver genial smag)

Når pastaerne er færdige, smid dem i en si og lad dem stå.

Brug derefter den samme gryde igen, over på blusset og så skal der en gang margarine i (hvor meget er jo alt afhængig af hvor meget pasta/ris)

Når margarinen er smeltet finder du ketchuppen frem (KUN Heinz eller Beauvais for den bedste smag) og propper rigeligt med ketchup i (igen - kommer an på mængden af pasta/ris)

Derefter rører du det hele GODT sammen og lader det stege lidt (blot så det hele er "smeltet" sammen)

Og værs'go!

TILSÆT EVT SKINKE/BACON ELLER LIGN EFTER det er stegt! KUN efter, ellers giver det en mærkelig smag.

Jeg plejer at drysse en håndfuld revet ost udover! Mums!

OBS -
Denne opskrift kan altså også bruges på pasta/ris fra dagen i forvejen ;)

// Dahl



BILLEDER KOMMER NÆSTE GANG JEG FRÅDER PASTA :D

Kommentér på:
Stegte pasta - The guide!
Annonce