{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kreidler Florett RMC Grand Prix '76 - Restaurering

2.890 visninger | Oprettet:

Min Florett som jeg hentede på Fyn i Aunslev, ved en motorcykel forhandler den 18 Juni 2012. Som jeg begyndte at skrue og pille mere og mere i den gav det lyst til at restaurere den mere og mere grundigt, så nu bliver den fuldstændigt restaureret, selvom det ellers ikke var meningen til at starte med. Nyd synet, som den bliver mere og mere til en Kreidler.

Projektet er færdigt, og knallerten kører som en drøm. Der var en del problemer med krumtapakslen hvor gevindet var fuldstændigt smadret, og det var umuligt at skaffe en snitbakke til linksgevind. Lidt fingersnilde og tålmodighed afhjalp dog dette problem. Gearene er lidt besværlige, skiftearmene er blevet skiftet ud, men når engang pengene og tiden er der til det, burde man nok skifte det hele, for det er meget slidt, det fandt jeg dog først ud af da vi havde bestilt dele og var begyndt at grave lidt. Den hopper ud af 3. gear til frigear, hvilket kan være rigtigt irriterende, men ellers fejler den sådan set ikke noget, udover et rigtigt grimt cockpit.
I øvrigt, hvis der er en der har et samlet eller bare dele til et Mokick Cockpit, ville jeg være meget interreseret.

Det har været rigtigt fedt, at knokle med, og det er helt sikkert ikke første gang jeg gør det. Nu ved jeg dog lidt mere om det hele, og kan godt se at det var et håbløst udgangspunkt jeg havde. Næste gang vil jeg nok være lidt mere kræsen!

Desuden vil jeg gerne lige benytte lejligheden til at takke min far mange gange, for at hjælpe mig med dette projekt!

Rasmus I
Mand | 27 år | Oprettet: 12. jun 2012


Kommentér på:
Kreidler Florett RMC Grand Prix '76 - Restaurering
Annonce