{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.068 visninger | Oprettet:

Sg {{forumTopicSubject}}

Dansk

Apple Computer Inc.
Softwarelicensaftale til iTunes

DENNE LICENSAFTALE FOR SOFTWARE (I DET FØLGENDE KALDET "LICENS") BØR LÆSES GRUNDIGT IGENNEM FØR IBRUGTAGNING AF APPLE-SOFTWARE. VED AT BRUGE APPLE-SOFTWAREN ERKLÆRER LICENSTAGER SIG INDFORSTÅET MED AT VÆRE UNDERLAGT BETINGELSERNE I NÆRVÆRENDE LICENS. HVIS LICENSTAGER IKKE ØNSKER AT VÆRE BUNDET AF NEDENSTÅENDE LICENS, KAN LICENSTAGER EVT. RETURNERE APPLE-SOFTWAREN TIL KØBSSTEDET OG FÅ KØBSBELØBET REFUNDERET ELLER KLIKKE PÅ "UENIG", HVIS APPLE-SOFTWAREN BLEV HENTET AD ELEKTRONISK VEJ. HVIS APPLE-SOFTWAREN FULGTE MED VED KØB AF HARDWARE, SKAL LICENSTAGER RETURNERE HELE PAKKEN MED HARDWARE OG SOFTWARE FOR AT FÅ KØBSBELØBET REFUNDERET.

VIGTIGT: Denne software må bruges til at reproducere materiale. Licensen berettiger alene til at reproducere materiale, der ikke er undergivet ophavsret, materiale hvor ophavsrettighederne tilhører licenstager eller materiale som licenstager er blevet tilladt eller i øvrigt har ret til lovligt at reproducere. Denne software må også bruges til ekstern adgang til musikarkiver til brug for aflytning mellem computere. Ekstern adgang til musik beskyttet af ophavsret gælder kun lovlig personlig brug eller anden lovlig brug. Såfremt du er i tvivl om, hvorvidt du er berettiget til at reproducere noget materiale, bør du søge juridisk rådgivning.

1. Generelt. Apple Computer, Inc. eller dets datterselskaber (i det følgende kaldet "Apple") giver hermed licenstager licens til software, dokumentation og evt. skrifter, uanset om de forefindes på diskette, som ROM (Read only Memory) eller på andet medie (under ét kaldet "Apple-software"). Apple forbeholder sig alle rettigheder, som ikke udtrykkeligt gives til licenstageren i denne licens. De rettigheder, som overdrages til licenstageren, omfatter kun Apples og Apples licensgiveres immaterielle rettigheder og omfatter ikke andre patenter eller immaterielle rettigheder. Licenstager ejer mediet, hvorpå Apple-software er indlæst, men Apple og/eller Apples licensgivere bevarer adkomsten til Apple-software. Licenstagers rettigheder i henhold til denne licens omfatter alle softwareopdateringer, som erstatter og/eller supplerer det originale Apple-softwareprodukt, medmindre sådanne opdateringer indeholder en separat licens.

2. Tilladt brug og begrænsninger. Licenstager har ret til at installere og anvende Apple-softwaren. Apple-softwaren må anvendes til at reproducere materiale såfremt der kun reproduceres materiale, der ikke er undergivet ophavsret, materiale hvor ophavsrettighederne tilhører licenstager eller materiale som licenstager er blevet tilladt eller i øvrigt har ret til lovligt at reproducere. Licensaftalen tillader ikke, at Apple-softwaren findes på mere end en computer ad gangen, og Apple-software må ikke gøres tilgængelig via netværk, hvor flere computere kan bruge Apple-softwaren samtidig. Licenstager må tage én kopi af Apple-softwaren i maskinlæsbar form udelukkende til brug som sikkerhedskopi og forudsat at den pågældende kopi forsynes med de samme oplysninger om copyright og øvrige rettighedsoplysninger, som findes på originaleksemplaret. Licenstager må kun i det omfang dette udtrykkeligt er tilladt i denne Licensaftale eller i ufravigelige retsregler kopiere, dekompilere, reverse engineer, forandre, eller på anden måde skabe særlige versioner af Apple-software eller nogen del deraf. APPLE-SOFTWARE ER IKKE BEREGNET TIL BRUG I FORBINDELSE MED DRIFTEN AF ATOMREAKTORER, FLYNAVIGATIONSSYSTEMER, FLYKOMMUNIKATIONSSYSTEMER, SYSTEMER TIL STYRING AF LUFT-TRAFIK, RESPIRATORER ELLER ANDET UDSTYR, HVOR FEJL I APPLE-SOFTWARE VIL KUNNE MEDFØRE DØDSFALD, PERSONSKADE, OMFATTENDE FYSISKE ØDELÆGGELSER ELLER MILJØSKADER.

3. Overdragelse. Licenstager må ikke udleje, lease, udlåne eller på nogen måde give andre personer rettigheder til brug af Apple-softwaren. Licenstager må dog én gang overdrage alle licensrettigheder til Apple-software til tredjepart under forudsætning af: (i) at overdragelsen omfatter al den af Licensaftalen omfattede Apple-software, de originale medier og trykt dokumentation, (ii) at licenstageren ikke beholder nogen kopi af Apple-softwaren eller dele heraf, herunder på computer eller andre lagringsenheder og (iii) at erhververen af Apple-softwaren, læser og accepterer vilkårene og betingelserne i Licensaftal-en.

4. iTunes Music Store og andre tjenester. Denne software giver adgang til Apples iTunes Music Store, som gør det muligt at hente og købe musik og benytte andre tjenester (under ét kaldet “tjenester”). Brug af disse tjenester kræver adgang til Internet og brug af visse tjenester der overføres, kræver accept af de ekstra betingelser, som vises, før disse tjenester kan benyttes.

Licenstager erklærer sig indforstået med, at der i forbindelse med brug af disse tjenester kan forekomme indhold, der kan virke anstødeligt, uanstændigt eller vulgært, og at dette indhold evt. ikke er forsynet med en advarsel. Licenstager erklærer sig alligevel indforstået med, at brugen af disse tjenester sker på egen risiko, og at Apple ikke har noget ansvar for indhold, der kan forekomme anstødeligt, uanstændigt eller vulgært. Indholdstyper (inklusive genrer, undergenrer samt podcast-kategorier og -underkategorier m.m.) og beskrivelser har kun oplysende karakter, og licenstager erklærer sig indforstået med, at Apple ikke yder nogen garanti med hensyn til deres nøjagtighed.

Visse tjenester kan inkludere materiale fra tredjeparter eller henvisninger til tredjeparters websteder. Licenstager erklærer sig indforstået med, at Apple ikke har noget ansvar for at undersøge eller vurdere indholdet eller nøjagtigheden af tredjeparters materiale eller websteder. Apple yder ingen garanti for, anbefaler ikke og er ikke ansvarlig for tredjeparters materiale eller websteder eller for tredjeparters øvrige produkter og tjenester. Henvisninger til andre websteder leveres kun af praktiske hensyn. Licenstager erklærer sig indforstået med ikke at ville bruge nogen materialer fra tredjeparter på en måde, som kan krænke andre parters rettigheder, og at Apple ikke har noget ansvar for licenstagers brug af disse materialer.

Licenstager erklærer sig indforstået med, at tjenesterne, inklusive – men ikke begrænset til – grafik, lydklip og redaktionelt indhold og materiale, der ejes af Apple og/eller Apples licensgivere, er forsynet med oplysninger om ophavsret og er beskyttet af loven om immaterielle rettigheder og andre love, inklusive – men ikke begrænset til – loven om ophavsret. Licenstager erklærer sig desuden indforstået med ikke at ville benytte disse oplysninger eller materialer på en måde, som er i strid med betingelserne for brug af disse tjenester. Tjenesterne eller dele heraf må ikke reproduceres på nogen måde. Licenstager erklærer sig indforstået med ikke at ville ændre, udleje, lease, udlåne, sælge, distribuere eller fremstille materiale på grundlag af disse tjenester og ikke at ville benytte tjenesterne på ulovlig vis, inklusive – men ikke begrænset til – ved hjælp af ulovlig netværksindtrængen eller overbelastning af netværket.

Apple og dets licensgivere forbeholder sig ret til at ændre, stoppe, fjerne eller slå adgang til tjenester fra uden varsel. Apple er under ingen omstændigheder ansvarlig for tab, der skyldes, at der ikke længere er adgang til disse tjenester. Apple kan desuden fastsætte begrænsninger med hensyn til brugen af og adgang til visse tjenester uden varsel, og uden at det medfører erstatningsansvar.

5. Ophør. Licensaftalen gælder, indtil den opsiges. Licenstagers rettigheder i henhold til Licensaftalen ophører uden varsel, hvis licenstager ikke overholder Licensaftalens vilkår og betingelser. Når aftalen ophører, skal licenstager afholde sig fra at bruge Apple-softwaren og destruere alle fuldstændige eller delvise kopier af denne.

6. Begrænset reklamationsret for medier. Apple garanterer, at de medier, på hvilke Apple-softwaren er indlæst, ved licenstagers normale anvendelse er frie for mangler i materialet og udførelsen i en periode på 90 dage fra det oprindelige købstidspunkt. Licenstagers rettigheder i denne periode er begrænset til, at Apple efter eget valg refunderer købesummen for det produkt, hvormed Apple-software er leveret, eller ombytter Apple-softwaren, der forinden må returneres til Apple eller en autoriseret Apple repræsentant med (kopi af) kvittering for købet. DENNE BEGRÆNSEDE GARANTI OG ENHVER UNDERFORSTÅET GARANTI FOR MEDIET, HERUNDER - MEN IKKE BEGRÆSET TIL - UNDERFORSTÅET GARANTI FOR SALGBARHED, TILFREDSSTILLENDE KVALITET OG EGNETHED TIL SÆRLIG ANVENDELSE, ER TIDSBEGRÆNSET SOM ANFØRT TIL 90 DAGE FRA DEN OPRINDELIGE KØBSDATO. BEGRÆNSNINGEN I GARANTIEN GÆLDER DOG ALENE I DEN UDSTRÆKNING, UFRAVIGELIGE LOVBESTEMMELSER IKKE FORHINDRER DETTE. DENNE BEGRÆNSEDE GARANTI ER DEN ENESTE GÆLDENDE OG DEN TRÆDER I STEDET FOR ENHVER ANDEN GARANTI, DER MÅTTE FREMGÅ AF APPLE-SOFTWARENS DOKUMENTATION ELLER INDPAKNING. DEN BEGRÆNSEDE GARANTI GIVER LICENSTAGEREN NÆRMERE ANGIVNE RETTIGHEDER, OG LICENSTAGEREN KAN HERUDOVER – AFHÆNGIGT AF LOKALE RETSREGLER - HAVE YDERLIGERE RETTIGHEDER.

7. Fraskrivelse af ansvar for egenskaber ved Apple-software. LICENSTAGER ACCEPTERER AT ANVENDELSE AF APPLE-SOFTWAREN (SOM DEFINERET OVENFOR) OG TJENESTER (SOM DEFINERET NEDENFOR) SKER PÅ EGET ANSVAR OG AT LICENSTAGER HAR RISIKOEN FOR, AT APPLE-SOFTWARENS KVALITET, FUNKTION OG NØJAGTIGHED ER TILFREDSSTILLENDE. I DET OMFANG DETTE ER TILLADT EFTER GÆLDENDE RET OG BORTSET FRA DEN I PKT. 5. OMHANDLEDE BEGRÆNSEDE GARANTI FOR MEDIER LEVERES APPLE-SOFTWARE, TJENESTER OG DEN MEDFØLGENDE DOKUMENTATION SÅLEDES SOM APPLE-SOFTWAREN, TJENESTERNE OG DOKUMENTATIONEN ER OG FOREFINDES MED EVENTUELLE FEJL OG UDEN GARANTI FOR FUNKTION ELLER ANDEN EGENSKAB. APPLE OG APPLES LICENSGIVER(E) (TILSAMMEN BETEGNET "APPLE" I DETTE PUNKT 7 OG I PUNKT 8) FRASKRIVER SIG ENHVER UDTRYKKELIG, UNDERFORSTÅET ELLER LOVHJEMLET GARANTI FOR APPLE-SOFTWAREN OG TJENESTERNE, HERUNDER - MEN IKKE BEGRÆNSET TIL - GARANTI FOR SALGBARHED, TILFREDSSTILLENDE KVALITET, EGNETHED TIL BESTEMT FORMÅL OG FOR, AT APPLE-SOFTWAREN ELLER TJENESTER IKKE KRÆNKER TREDJEMANDS RETTIGHEDER. APPLE INDESTÅR IKKE FOR, AT APPLE-SOFTWAREN ELLER TJENESTERNE HAR EN ANVENDELIGHED, DER KAN OPFYLDE LICENSTAGERS BEHOV, AT AFVIKLINGEN AF APPLE-SOFTWARE ELLER TJENESTER VIL FORLØBE FEJLFRIT ELLER UDEN AFBRYDELSER, ELLER AT EVENTUELLE FEJL I APPLE-SOFTWARE ELLER TJENESTER VIL BLIVE RETTET. INGEN MUNDTLIGT ELLER SKRIFTLIGT MEDDELTE OPLYSNINGER ELLER RÅD FRA APPLE ELLER EN PERSON ELLER ET SELSKAB AUTORISERET AF APPLE KAN GIVE GRUNDLAG FOR KRAV MOD APPLE. SKULLE APPLE-SOFTWARE ELLER TJENESTER VISE SIG DEFEKT, PÅHVILER DET LICENSTAGEREN AT AFHOLDE ALLE OMKOSTNINGER I FORBINDELSE MED SERVICERING OG REPARATION. LOKALE RETSREGLER KAN BEGRÆNSE ADGANGEN TIL AT BEGRÆNSE ANSVAR, HVILKET KAN BEVIRKE, AT ANSVARSFRASKRIVELSERNE IKKE GÆLDER FOR DEM.

8. Begrænsning af ansvar for skader. MEDMINDRE ANDET FØLGER AF UFRAVIGELIGE RETSREGLER, ER APPLE UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER, HELLER IKKE I TILFÆLDE AF UAGTSOMHED, ERSTATNINGSPLIGTIG FOR PERSONSKADER, HÆNDELIGE SKADER, SPECIELLE SKADER, FØLGESKADER ELLER INDIREKTE SKADER (HERUNDER DRIFTSTAB), TAB AF DATA, DER MÅTTE OPSTÅ SOM FØLGE AF BRUG AF APPLE-SOFTWARE ELLER TJENESTER, ELLER SOM FØLGE AF AT SOFTWAREN IKKE KAN BRUGES UANSET ÅRSAG, UANSET ANSVARSGRUNDLAG OG UANSET, OM APPLE MÅTTE VÆRE ADVISERET OM MULIGHEDEN FOR SKADER ELLER KRAV AF DEN PÅGÆLDENDE ART. I VISSE JURISDIKTIONER ER MULIGHEDERNE FOR BEGRÆNSNING I ANSVAR FOR PERSONSKADER OG FØLGESKADER BEGRÆNSEDE AF RETSREGLER, DER MULIGVIS BEVIRKER, AT ANSVARSFRASKRIVELSERNE IKKE GÆLDER FOR DEM. Apples samlede erstatningspligt over for licenstager for enhver skade, kan maksimalt udgøre USD 50,00. Denne begrænsning gælder uanset om den bevirker, at formålet med erstatningen ikke opfyldes. Denne begrænsning af Apples ansvar gælder alene i den udstrækning, ufravigelige lovbestemmelser ikke er til hinder herfor.

9. Eksportkontrol. Licenstager må kun bruge og eksportere eller reeksportere Apple-softwaren i overensstemmelse med gældende amerikansk lov og med gældende lov i det land, hvor Apple-softwaren blev købt. I særdeleshed – men ikke begrænset til – må Apple-software ikke eksporteres eller reeksporteres (a) til lande, som er underlagt handelsboykot fra USA, eller (b) til personer opført på det amerikanske finansministeriums liste over "Specially Designated Nationals" eller på det amerikanske handelsministeriums "Denied Person's List or Entity List". Ved at bruge Apple-software garanterer licenstager ikke at være bosiddende i et af ovennævnte lande eller være opført på nogen af ovennævnte lister. Licenstager erklærer sig desuden indforstået med ikke at ville bruge Apple-software til forbudte formål i henhold til gældende amerikansk lov, inklusive – men ikke begrænset til – udvikling, design og fremstilling af kernevåben, missiler og kemiske eller biologiske våben.

10. Amerikanske offentlige myndigheder som slutbrugere. Apple-software og tilhørende dokumentation er - jf. 48 C.F.R. §2.101 - "Commercial Items" bestående af "Commercial Computer Software" og "Commercial Computer Software Documentation" jf. 48 C.F.R. §12.212 eller 48 C.F.R. §227.7202. I henhold til 48 C.F.R. §12.212 og 48 C.F.R. §227.7202-1 til 227.7202-4 gives amerikanske offentlige myndigheder som slutbrugere licens til "Commercial Computer Software" og "Commercial Computer Software Documentation" (i) kun som "Commercial Items" (ii) og kun med de rettigheder, som andre slutbrugere har i henhold til Licensaftale. Alle rettigheder til ikke offentliggjort materiale forbeholdes i henhold til USA's retsregler om ophavsret.

11. Gældende lovgivning og tilsidesættelse af bestemmelser. Licensaftalen er underlagt californisk ret, og Licensaftalen gælder som aftaler indgået i Californien mellem borgere i Californien. FN-konventionen vedrørende aftaler om internationale løsørekøb (CISG) finder ikke anvendelse på Licensaftalen. Skulle en retsinstans anse en bestemmelse - eller en del deraf - i denne Licensaftale for at være strid med gældende ret, skal dette være uden betydning for resten af Licensaftalen, der i skal gælde i fuldt omfang.

12. Komplet aftale – sprogforrang. Licenstager erklærer sig indforstået med, at Licensaftalen udgør den eneste aftale mellem parterne om aftalens genstand, og at Licensaftalen erstatter eventuelle tidligere eller samtidige udtrykkelige eller underforståede aftaler undtagen evt. ekstra betingelser, som licenstager skal acceptere for at bruge Apples musikbutik på Internet, dvs. betingelserne for brug af denne butik og den musik, som købes og hentes via butikken. Ingen tilføjelser til eller ændringer i Licensaftalen er bindende, medmindre de er udfærdiget skriftligt og underskrevet af Apple. Alle oversættelser af denne licens foretages som følge af lokale krav, og i tilfælde af uoverensstemmelse mellem den engelsksprogede version af Licensaftalen og den oversatte version har den engelsksprogede version forrang.

13. Brugsvilkår for software og tjenesteydelser leveret af tredjepart.
A. Gracenote-licens og -brugsvilkår. Dette program indeholder software fra Gracenote, Inc. fra Berkeley, Californien ("Gracenote"). Med softwaren fra Gracenote ("Gracenote CDDB Client") kan Apple-softwaren foretage identifikation af diske online og hente musikrelateret information, f.eks. navn, kunstner, titel og albumtitel ("Gracenote Data") fra online-servere ("Gracenote CDDB Servers"), samt udføre andre handlinger. Du må kun bruge Gracenote Data vha. slutbrugerfunktioner i Apple-softwaren.

Licenstager erklærer, at licenstager alene vil anvende Gracenote Data, Gracenote CDDB Client og Gracenote CDDB Servers til licenstagers ikke-kommercielle, personlige brug. Licenstager må ikke overdrage, kopiere, overføre eller transmittere Gracenote CDDB Client eller nogen del af Gracenote Data til tredjepart. LICENSTAGER ERKLÆRER SIG INDFORSTÅET MED IKKE AT VILLE ANVENDE ELLER UDNYTTE GRACENOTE DATA, GRACENOTE CDDB CLIENT ELLER GRACENOTE CDDB SERVERS UD OVER DEN HERI UDTRYKKELIGT TILLADTE BRUG.

Licenstager erklærer sig indforstået med, at licenstagers ikke-eksklusive licens til at anvende Gracenote Data, Gracenote CDDB Client og Gracenote CDDB Servers vil ophøre, hvis licenstager overtræder betingelserne for licensen. Hvis licensen ophører, skal licenstager straks ophøre med enhver anvendelse af Gracenote Data, Gracenote CDDB Client og Gracenote CDDB Servers. Gracenote forbeholder sig alle rettigheder til Gracenote Data, Gracenote CDDB Client og Gracenote CDDB Servers, herunder ejendomsret. Gracenote vil under ingen omstændigheder kunne gøres ansvarlig for betaling til licenstager for evt. oplysninger givet af licenstager. Licenstager erklærer sig indforstået med, at Gracenote, Inc. kan gøre sine rettigheder ifølge aftalen gældende direkte over for licenstager i Gracenotes eget navn.

Gracenote CDDB Service bruger en entydig identifikation til at holde styr på forespørgsler til statistiske formål. Formålet med et tilfældigt identifikationsnummer er at sikre, at Gracenote CDDB Service kan optælle forespørgsler uden at vide noget om brugeren. Du kan få flere oplysninger, hvis du besøger (link fjernet) som indeholder Gracenote CDDB Services oplysninger om beskyttelse af identitet.

Gracenote CDDB Client og enhver Gracenote Data-komponent bliver givet i licens som de "er og forefindes". Gracenote afgiver ingen garantier, hverken udtrykkelige eller stiltiende, for nøjagtigheden af nogen Gracenote Data fra Gracenote CDDB Servers. Gracenote forbeholder sig ret til at slette data fra Gracenote CDDB Servers og til at ændre datakategorierne i hvilket som helst tilfælde, hvor Gracenote finder det nødvendigt. Der gives ingen garanti for, at Gracenote CDDB Client eller Gracenote CDDB Servers er uden fejl eller vil fungere uden afbrydelser. Gracenote er ikke forpligtet til at levere nye forbedrede eller yderligere datatyper eller datakategorier – som Gracenote måtte vælge at kunne levere i fremtiden og kan til enhver tid indstille sine online-tjenester – til licenstager.

GRACENOTE FRASKRIVER SIG ENHVER UDTRYKKELIG ELLER STILTIENDE GARANTI INKLUSIVE, MEN IKKE BEGRÆNSET TIL, GARANTI FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG GARANTI FOR, AT TREJDEPARTS RETTIGHEDER IKKE KRÆNKES. Gracenote yder ingen garanti for de resultater, licenstager opnår ved anvendelsen af Gracenote CDDB Client eller nogen Gracenote CDDB Server. GRACENOTE ER UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER ANSVARLIG FOR FØLGESKADER ELLER HÆNDELIGE SKADER ELLER ERSTATNINGSPLIGTIG FOR TABT FORTJENESTE ELLER TABT INDTJENING.

B. Licens og brugsvilkår for Kerbango Tuning Services.
Brugsvilkår. Ved at bruge 3Com Corporations ("3Com") Kerbango Tuning Service ("Kerbango Tuning Service") erklærer licenstager sig indforstået med at være underlagt følgende brugsvilkår og -betingelser:

3Com links. Hjemmesider, der fremkommer som søgeresultater, eller hjemmesider, der henvises til via Kerbango Tuning Service, ejes og drives af enkeltpersoner og/eller firmaer, som ligger udenfor 3Coms kontrol. 3Com har intet ansvar for indholdet af hjemmesider, der vises som søgeresultater, eller hjemmesider, der henvises til via Kerbango Tuning Service.

Kun personlig brug. Kerbango Tuning Service stilles udelukkende til rådighed til licenstagers personlige, ikke-kommercielle brug. Brug af Kerbango Tuning Service i forbindelse med omsætning af varer eller tjenesteydelser eller til at øge trafikken på licenstagers hjemmeside med kommercielle formål for øje – såsom til markedsføring af varer eller tjenesteydelser – er udtrykkeligt forbudt. Licenstager må ikke omformatere og fremføre resultaterne af en Kerbango Tuning Service-søgning eller vise 3Coms Kerbango-hjemmeside eller resultatsider fra Kerbango Tuning Service på licenstagers hjemmeside eller sende automatiserede forespørgsler til Kerbangos system uden udtrykkelig tilladelse fra 3Com.

Såfremt licenstager ønsker at benytte Kerbango Tuning Service i kommercielt øjemed, skal der indgås en aftale med 3Com herom. Kontakt sales@kerbango.com for at få flere oplysninger.

Ændringer i brugsvilkår eller i Kerbango Tuning Service. 3Com er berettiget til at ændre eller foretage afbrydelser i tjenesten uden varsel og uanset årsagen, hvilket indebærer retten til at afbryde tjenesten med eller uden varsel, uden at ifalde ansvar herfor over for licenstageren, nogen anden bruger eller tredjepart. 3Com forbeholder sig ret til at ændre brugsvilkårene uden varsel.

Fraskrivelse af ansvar. 3Com fraskriver sig ethvert ansvar for nøjagtighed, indhold, fuldstændighed, lovlighed, driftssikkerhed, funktionsdygtighed og tilgængelighed af oplysninger eller materiale fremkommet som resultat via Kerbango Tuning Service. 3Com fraskriver sig ethvert ansvar for sletning, fejl ved arkivering og fejl i leveringen af data og materiale eller forsinkelse heri. 3Com fraskriver sig ethvert ansvar for skader, der måtte opstå som følge af hentning eller anvendelse af data eller materiale på Internet via Kerbango Tuning Service.

KERBANGO TUNING SERVICE LEVERES SOM DEN "ER OG FOREFINDES" UDEN GARANTIER AF NOGEN ART. 3COM FRASKRIVER SIG UDTRYKKELIGT – I SÅ VID EN UDSTRÆKNING DET ER MULIGT – ENHVER UDTRYKKELIG, UNDERFORSTÅET ELLER LOVHJEMLET GARANTI, HERUNDER – MEN IKKE BEGRÆNSET TIL – GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG FOR, AT TREDJEPARTS RETTIGHEDER IKKE KRÆNKES. 3COM FRASKRIVER SIG ETHVERT ANSVAR FOR SIKKERHED, DRIFTSSIKKERHED, ANVENDELIGHED OG YDEEVNE I FORBINDELSE MED BRUG AF KERBANGO TUNING SERVICE. 3COM FRASKRIVER SIG ETHVERT ANSVAR FOR OPLYSNINGER ELLER RÅD, SOM LICENSTAGER MÅTTE OPNÅ VIA KERBANGO TUNING SERVICE. 3COM FRASKRIVER SIG ETHVERT ANSVAR FOR TJENESTYDELSER ELLER VARER, DER MODTAGES VIA ELLER ANNONCERES PÅ KERBANGO TUNING SERVICE ELLER MODTAGES VIA HENVISNINGER FRA KERBANGO TUNING SERVICE, SAMT FOR ALLE OPLYSNINGER ELLER RÅD, DER MODTAGES VIA HENVISNINGER FRA KERBANGO TUNING SERVICE.

LICENSTAGER ERKLÆRER SIG INDFORSTÅET MED, AT MATERIALE ELLER DATA, DER HENTES ELLER MODTAGES VIA KERBANGO TUNING SERVICE, ANVENDES FOR LICENSTAGERS EGEN RISIKO OG PÅ EGET ANSVAR, OG AT ALENE LICENSTAGER ER ANSVARLIG FOR EVENTUELLE SKADER PÅ LICENSTAGERS COMPUTERSYSTEM ELLER TAB AF DATA, DER MÅTTE OPSTÅ SOM FØLGE AF, AT SÅDANT MATERIALE ELLER SÅDANNE DATA HENTES.

I VISSE LANDE ER EN SÅDAN FRASKRIVELSE AF UNDERFORSTÅEDE GARANTIER IKKE LOVLIG, HVILKET KAN BEVIRKE, AT OVENNÆVNTE ANSVARSFRASKRIVELSER OG -BEGRÆNSNINGER IKKE GÆLDER FOR LICENSTAGER. LICENSTAGEREN KAN HERUDOVER HAVE ANDRE RETTIGHEDER AFHÆNGIGT AF LOKALE RETSREGLER.

Ansvarsbegrænsning. 3COM ER UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER ANSVARLIG FOR FEJL, DER SKYLDES EN BRUGERS ANVENDELSE AF KERBANGO TUNING SERVICE ELLER TILTRO TIL DENNE, UANSET OM EN SÅDAN ANVENDELSE ELLER TILTRO MÅTTE VÆRE RIGTIG ELLER FORKERT I HENHOLD TIL LICENSEN OG BETINGELSERNE FOR DENS ANVENDELSE. DENNE BEGRÆNSNING AF ANSVAR GÆLDER FOR FREMSÆTTELSE AF KRAV OM ERSTATNING FOR DIREKTE, INDIREKTE, ELLER HÆNDELIGE SKADER, FØLGESKADER, ELLER ENHVER ANDEN FORM FOR ERSTATNING UANSET ÅRSAG, OG UANSET OM ANSVARSGRUNDLAGET ER GARANTI, I ELLER UDEN FOR KONTRAKT (HERUNDER ANSVAR FOR UAGTSOMHED) ELLER ANDET (UAGTET AT 3COM MÅTTE VÆRE ADVISERET OM MULIGHEDEN FOR SKADER ELLER FREMSÆTTELSE AF SÅDANNE KRAV). DENNE BEGRÆNSNING AF ANSVAR GÆLDER, UANSET OM SKADERNE ELLER ERSTATNINGSKRAVENE SKYLDES RIGTIG ELLER FORKERT ANVENDELSE AF ELLER TILTRO TIL KERBANGO TUNING SERVICE, MANGLENDE EVNE TIL AT BRUGE KERBANGO TUNING SERVICE ELLER MIDLERTIDIGE ELLER LANGVARIGE AFBRYDELSER ELLER OPHØR AF KERBANGO TUNING SERVICE (INKLUSIVE SKADER, DER ER PÅFØRT AF TREDJEPART). DENNE BEGRÆNSNING GÆLDER OGSÅ I FORHOLD TIL SKADER ELLER ERSTATNINGSKRAV, DER SKYLDES TJENESTEYDELSER ELLER VARER, DER ER MODTAGET VIA ELLER ANNONCERET PÅ KERBANGO TUNING SERVICE ELLER ER MODTAGET SOM FØLGE AF BRUG AF HENVISNINGER FRA KERBANGO TUNING SERVICE, SAMT I FORHOLD TIL SKADER ELLER ERSTATNINGSKRAV, DER SKYLDES OPLYSNINGER ELLER RÅD MODTAGET VIA ELLER ANNONCERET PÅ KERBANGO TUNING SERVICE ELLER MODTAGET VIA HENVISNINGER FRA KERBANGO TUNING SERVICE. DENNE ANSVARSBEGRÆNSNING GÆLDER ENDVIDERE I FULDT OMFANG, FOR SÅ VIDT ANGÅR UDGIFTER TIL ANSKAFFELSE AF ERSTATNINGSVARER ELLER -TJENESTER, KRAV OM ERSTATNING FOR DRIFTSTAB ELLER TAB AF DATA. ANSVARSBEGRÆNSNINGEN SKAL GÆLDE FOR SÅVEL KERBANGO TUNING SERVICEs KORREKTE YDEEVNE SOM FOR FEJL HERI, ELLER FOR FEJL I ELLER VEDRØRENDE ENHVER OPLYSNING, VARE ELLER TJENESTEYDELSE, DER VISES ELLER HENVISES TIL PÅ KERBANGO TUNING SERVICE ELLER PÅ ANDEN VIS ER RELATERET HERTIL. ANSVARSBEGRÆNSNINGEN SKAL GÆLDE, UANSET OM DEN DERVED MODVIRKER EN EVENTUEL ERSTATNINGSBEFØJELSES ESSENTIELLE HENSIGT, OG DEN SKAL I DET HELE TAGET GÆLDE I DEN VIDEST MULIGE UDSTRÆKNING TILLADT IFØLGE LOVEN.

I VISSE LANDE ER EN SÅDAN FRASKRIVELSE ELLER BEGRÆNSNING AF ANSVAR FOR HÆNDELIGE SKADER OG FØLGESKADER IKKE LOVLIG, HVILKET KAN BEVIRKE, AT OVENNÆVNTE ANSVARSFRASKRIVELSER OG -BEGRÆNSNINGER IKKE GÆLDER FOR LICENSTAGER.

Uden at indskrænke ovenstående begrænsninger er 3Com under ingen omstændigheder ansvarlig for forsinkelser eller fejl i 3Coms ydeevne, der direkte eller indirekte skyldes naturkatastrofer, forhold uden for 3Coms kontrol, herunder – men ikke begrænset til – fejl på Internet, computerudstyrsfejl, fejl ved telekommunikationsudstyr, fejl ved andet udstyr, strømsvigt, strejker, arbejdskampe, oprør, undergravende virksomhed, civile opstande, mangel på arbejdskraft eller materialer, brand, oversvømmelser, uvejr, eksplosioner, force majeure, krig, regeringsindgreb, retskendelser i ind- og udland, tredjeparts misligholdelse af forpligtelser samt udfald eller udsving i leverancer af varme-, lys- og klimaanlæg.

Diverse bestemmelser. Disse betingelser er underlagt og fortolkes i henhold til californisk ret – dog uden at tage hensyn til bestemmelser om international privatret i californisk ret – uden hensyntagen til licenstagers opholdsland. Skulle en retsinstans anse en bestemmelse – eller en del deraf – i disse betingelser for at være strid med gældende ret, skal dette være uden betydning for resten af betingelserne, der skal gælde i fuldt omfang.

Disse betingelser udgør den eneste aftale mellem parterne om aftalens genstand og erstatter eventuelle tidligere eller samtidige udtrykkelige eller underforståede, skriftlige eller mundtlige, aftaler. Fritagelse fra forpligtelserne i betingelserne er kun bindende, hvis de er udfærdiget skriftligt og underskrevet af 3Com.


Læs det..

Godnat..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Sg
Kommentér på:
Sg

Annonce