{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
561 visninger | Oprettet:

Politiet på cykel- & knallertkontrol {{forumTopicSubject}}

I perioden fra mandag den 11. maj 2009 til og med torsdag den 14. maj 2009 gennemfører politiet en landsdækkende målrettet indsats rettet mod cyklist- og knallertforseelser.

Midt- og Vestjyllands Politi deltager aktivt i den målrettede indsats, der retter sig mod cyklisterne og deres mest forekommende forseelser som manglende lys i lygtetændingstiden, kørsel frem mod rødt lys og kørsel på fortov samt lignende trafikfarlige og generende adfærd.

For så vidt angår knallerter vil indsatsen blive koncentreret mod knallerter, der kan køre hurtigere end tilladt. Knallertkørsel med hastigheder over det tilladte udgør en væsentlig risiko for føreren selv og for medtrafikanterne, ligesom den er egnet til at skabe utryghed - særligt for bløde trafikanter, som cyklister og gående.

Midt- og Vestjyllands Politi har ligesom de øvrige politikredse indkøbt særlige rullefelter til måling af knallertens maksimalhastigheder. Hvis en knallert to gange indenfor tre år konstateres at kunne køre væsentlig hurtigere end tilladt (lille knallert 43 km/t eller derover - stor knallert 64 km/t eller derover) vil sagen blive afgjort med en bøde og konfiskation af knallerten.

Alle førstegangstilfælde afgøres alene med bøde uanset hastighedsoverskridelsen.



Senest opdateret: 11. maj 2009



taget fra politi.dk


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Politiet på cykel- & knallertkontrol
Kommentér på:
Politiet på cykel- & knallertkontrol

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce