{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
511 visninger | Oprettet:

Søger Suzuki!! {{forumTopicSubject}}

søger en Suzuki fz50, skal kunne køre, men, udseendet betyder ikke det store.

Købers skal være omkring Aalborg !

bil godt bytte med den her + evt. penge til en af os !
Arkitektur og design
På civilingeniøruddannelsen i arkitektur og design arbejder du med design af bl.a. bygninger, bydele og hjemmesider. Du har både tekniske og æstetiske fag, som sætter dig i stand til at udarbejde konkrete projekter.

UddannelsesstederOm uddannelsenKarriereØkonomiAalborg Universitet (AAU)Få mere at videFaktaboks
Navn: Arkitektur og design

Type: Bachelor- og kandidatuddannelse

Længde: Bachelor: 3 år. Kandidat: 2 år. Sammenlagt 5 år

Adgangskrav: Bachelor: gymnasial eksamen + specifikke adgangskrav. Kandidat: relevant bacheloruddannelse

Ansøgning: Bachelor: Den Koordinerede Tilmelding. Kvote 2: senest 15. marts kl. 12.00. Kvote 1: senest 1. juli kl. 12.00. Kandidat: på uddannelsesstedet

Økonomi: SU


Uddannelsessteder
Aalborg


Om uddannelsen
Uddannelsen kombinerer de tekniske ingeniørfag og de æstetiske fag inden for arkitektur og design. Du lærer at arbejde med arkitektonisk formgivning og design med udgangspunkt i samspillet mellem funktion, æstetik, teknologi og miljø.

På studiet arbejder du både teoretisk og praktisk med problemstillinger inden for fx design eller konstruktion. Undervisning i fag som konstruktion og indeklima i huse, analyser af byarkitektur, designmetoder og produktudvikling giver dig baggrund for at udarbejde de konkrete projekter.

Det første år følger du et særligt forløb, det fælles basisår. Her får du kendskab til de grundlæggende redskabsmæssige færdigheder, og du arbejder bl.a. med analyse og redesign.

Efter basisåret fortsætter du på bacheloruddannelsen arkitektur og design, hvor du lærer at omsætte funktionelle, æstetiske, tekniske og miljømæssige krav til udtryksfuld form og design.I løbet af grunduddannelsen bliver du introduceret for de fire fagområder:

Arkitektur
Urban design
Industriel design
Digital design
På 6. semester skal du specialisere dig inden for enten arkitektur, urban (bymæssig) design eller industriel design. Du får i løbet af bacheloruddannelsen også undervisning i en række redskabsfag som teori- og metode, design, produktteknologi, bygningslære, konstruktion, indeklima og 3-D modellering.

På kandidatuddannelsen skal du vælge en af de fire linjer arkitektur, industriel design, urban design og digital design. Uddannelserne er internationalt orienteret, hvilket vil sige, at al undervisning foregår på engelsk, og der er mulighed for at tage et semester ved et udenlandsk universitet eller i praktik.

Undervisningsformen veksler mellem forelæsninger, kurser, øvelsestimer og problemorienteret projektarbejde i grupper.

Du afslutter bacheloruddannelsen med en større selvstændig opgave, bachelorprojektet, og får den akademiske titel BSc. Som bachelor får du adgang til flere tekniske kandidatuddannelser, bl.a. kandidatuddannelsen i arkitektur og design.

Kandidatuddannelsen afsluttes med et større videnskabeligt arbejde, specialet, der tager 1/2 år og giver titlen cand.polyt.

Du kan læse om andre tekniske og teknologiske uddannelser i oversigtsartiklen.


Karriere
Studiet giver dig jobmuligheder inden for design-, arkitekt- og ingeniørfaglige områder. Det kan være hos fx designvirksomheder, rådgivende ingeniørfimaer, arkitektfirmaer, tegnestuer, udviklingsafdelinger i større industrivirksomheder, i spilindustrien eller hos medieproducerende virksomheder.

Du kan også finde job i private eller offentlige informations- og servicevirksomheder. Læs mere om jobmulighederne inden for området i artiklerne om bygge og anlæg, rådgivningsvirksomhed og møbelindustrien m.m.

Du kan også komme til at arbejde med forskning, fx ved først at søge ind på ph.d.-uddannelsen, som tager 3 år.


Økonomi
Du har mulighed for at få SU under uddannelsen.


Aalborg Universitet (AAU)
På AAU kan du læse arkitektur og design på to niveauer:

3-årig bacheloruddannelse
2-årig kandidatuddannelse
Du begynder uddannelsen med det teknisk-naturvidenskabelige basisår.

Du kan læse mere om studiestrukturen i artiklen om Aalborg Universitet eller på uddannelsesstedets hjemmeside. Se adresser i højremenuen.

Adgangskrav
For at blive optaget på bacheloruddannelsen i arkitektur og design skal du have en studentereksamen (stx), højere forberedelseseksamen (hf), højere teknisk eksamen (htx), højere handelseksamen (hhx) eller en tilsvarende udenlandsk eller international eksamen.

Specifikke adgangskrav er matematik på A-niveau, fysik på B-niveau og kemi på C-niveau samt enten mindst 8,0 i gennemsnit ved den gymnasiale eksamen eller mindst 7,0 i gennemsnit (års- og eksamenskarakter) i hvert af fagene matematik på A-niveau og fysik på B-niveau.

Opfylder du ikke de specifikke adgangskrav, kan du tage de fag eller niveauer, du mangler, som faglig supplering.

Bemærk: Fra 2008 skal du have dansk A, engelsk B og matematik A. Desuden skal du have fysik B og kemi C.

For at blive optaget på kandidatuddannelsen skal du have en relevant bacheloruddannelse. En bachelor i arkitektur og design fra AAU giver direkte adgang til kandidatuddannelsen.

Optagelse
Optagelse på bacheloruddannelsen sker gennem Den Koordinerede Tilmelding (KOT), og du kan søge via www.optagelse.dk. Du kan enten søge på din adgangsgivende eksamen i kvote 1, eller på dine samlede kvalifikationer i kvote 2. Om vurdering af ansøgere i kvote 2, se www.aau.dk.

Læs mere om optagelse generelt eller om optagelse, hvis du har en udenlandsk eller international adgangsgivende eksamen.

Optagelse på kandidatuddannelsen sker direkte på AAU i forlængelse af en bacheloruddannelse.

Adgangskvotienter 2005
Kvote 1
Standby

Alle optaget
-


I oversigten over hovedtallene kan du se, hvor mange der søgte, og hvor mange der blev optaget på uddannelsen ved sidste optagelse.


Få mere at vide
Du kan få mere at vide på uddannelsesstedets hjemmeside. Se under adresser i højremenuen.

Bekendtgørelse om bachelor- og kandidatuddannelserne ved universiteterne (uddannelsesbekendtgørelsen). Nr. 338 af 6. maj 2004.

Bekendtgørelse om adgang m.v. ved bachelor- og kandidatuddannelser ved universiteterne. Nr. 126 af 26. februar 2004.


http://www.scootergalleri.dk/html/mar_vis.asp?MarID=97322


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Søger Suzuki!!
Kommentér på:
Søger Suzuki!!

Annonce