{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
752 visninger | Oprettet:

Retningslinjer for SG... {{forumTopicSubject}}

"<b>Retningslinjer på ScooterGalleri.dk</b>

Overskrifter af Forum-indlæg
Et indlægs overskrift skal sige noget om indlæggets indhold. Et eksempel kan være: Du søger en vurdering af din scooter og en god overskrift vil være: “Hvad er min scooter værd”. Hvis du har fået nye billeder, så skriv f.eks.: “Der er kommet nye billeder af min scooter”.

Overskrifter som: “Se her”, “hjælp” og lignende vil blive ændret til en sigende, efter skøn fra den Administrator/Hjælpeadministrator der gør dette. Ændringer af disse vil ikke blive foretaget, hvis du ønsker en bestemt overskrift, så skriv den selv når du oprettet indlægget.


Genpostning af Forum-indlæg
Vi beder folk om så vidt muligt at undgå genpostninger, Disse vil blive slettet, og i gentagelsestilfælde vil personen der har genpostet modtage en officiel advarsel.

Som genpostning defineres også indlæg med samme hovedbudskab som et andet nyligt emne; eksempelvis flere vurderingsindlæg efter hinanden. Hold disse indenfor samme tråd.


Private beskeder via Forum
Ønsker vi ikke at se. Der er oprettet et beskedsystem til det samme og vi henviser folk til at benytte sig af dette.
Overtrædelser af dette vil medføre sletning af indlægget, og i gentagelsestilfælde vil posteren modtage en officiel advarsel.


Grimt sprog, udhængning m.v.
Disse indlæg tolereres ikke og vil blive slettet omgående og forfatteren vil modtage en officiel advarsel.

Hvis et indlæg ikke bliver slettet, kontakt da en hjælpeadministrator via linket "Hjælpe-admins" i topppen af siden.

Det er ikke tilladt at videregive andres personlige oplysninger, via forum eller kommentarer, herunder MSN adresser, mobilnumre, navne og adresser med videre.

Det er i samme henseende ikke tilladt at hænge andre ud i forummet, hverken brugere eller andre. Personer udenfor siden der kritiseres må ikke kunne identificeres, hverken ved hentydninger eller ved andre omstændigheder vedrørende den konkrete person eller dennes virke.

Annoncer i forummet
Er ikke tilladt, vi henviser til markedspladsen.
Ligeledes er reklamer for annoncer ikke tilladt.
I begge ovenstående tilfælde vil brugeren i gentagelsestilfælde få en officiel advarsel.


Hvis dit indlæg forsvinder
Tjek først at det ikke er blevet lagt i Off Topic gruppen.

Tjek din mail (den du har opgivet herinde)
Der ligger i de fleste tilfælde en forklaring på hvorfor dit indlæg er blevet slettet og muligvis en advarsel.

Hvis du ikke tjekker din mail og der ligger en advarsel, risikere du at dine scootere eller din konto bliver slettet.

Hvis dette er sket, er det for sent at opdage at man er blevet advaret om det.

Lad venligst være med at poste det samme indlæg igen og igen. Dette vil medføre advarsel, og i sidste ende sletning.


HUSK: Læs altid dit indlæg igennem inden du poster det, og tjek at dit indlæg er skrevet på en god og let forståelig måde.

Vi vil pointere at ord skrevet med store bogstaver kan opfattes som råben og at vi opfordrer folk til at holde sig til et normalt pænt dansk sprog.

Indlæg som udelukkende består af store bogstaver, SMS-sprog eller forkortelser, skiftevis store og små bogstaver, eller på anden måde er besværlige at læse vil blive slettet uden varsel, og brugeren vil få en advarsel i gentagelses tilfælde.


Kommentarer ved andre scootere
Vi gør opmærksom på at kommentarerne er til at kommentere scootere, og ikke tilsvine brugeren, der ejer scooteren. Skulle dette ske, bedes I tage kontakt til os, frem for via Forum. Vi er de eneste der kan afhjælpe problemet. Ekstremt sprogbrug vil medføre en advarsel og i sidste ende udelukkelse fra siden.

Herudover henviser vi til at kommentarer skal følge de samme retningslinier som brug af forummet, dog undtaget private beskeder, der er helt iorden hos folks scootere.


Bedømmelser
Administrationen vil ikke blande sig i karaktergivningen.
Hvis en bruger konsekvent giver lave karakterer kan du stemme personen ud, og din udstemning vil naturligvis blive vurderet for seriøsitet på lige fod med alle andre den pågældende bruger har. (Se mere om udstemning nedenfor)

Det skal dog siges at karaktersystemet ikke er dit eget "våben" til at gennemføre dine regler på siden. Vi vil ikke se karakterer givet med kommentarer om at en bestemt ting skal ændres. F.eks. vil vi ikke se nogen krav om at scooteren skal have en rød sløjfe, eller at der skal være mindst 10 billeder eller andet. Hvis du er utilfreds med en scooterens profil, kan du undlade at give karakter og eventuelt skrive hvorfor.


Oprettelse af scooteren
Vi vil her gøre opmærksom på at du skal have tilknytning til scooteren, og derudover skal opfylde de andre krav som stilles af ScooterGalleri.dk’s Administration ved oprettelse af en scooter her på siden.

Hvis du er i tvivl om du overholder tilknytningskravet, så skriv til en Hjælpeadministrator og spørg.


Ophavsret
Der er ophavsret på alle billeder.
Billeder du ikke har lov til at fremvise, herunder alle billeder der tilhører andre og som du ikke har fået udtrykkelig tilladelse til at benytte, vil medføre slettelse af billederne, eller i grove tilfælde, slettelse af scooteren.

Benyttelse af ovennævnte billeder vil under alle omstændigheder medføre en advarsel.


Oprettelse af falske scootere
Med falske scootere, menes der profiler, som på den ene eller anden måde ikke stemmer overens med de af ScooterGalleri.dk’s givne retningslinier for profiler. Dette tolereres selvfølgelig ikke og der vil blive sendt en advarsel. Bliver scooteren herefter ikke slettet, vil brugeren blive slettet.

Hvis du finder beviser på en falsk scooter, kontakt da en hjælpe-administrator og stem brugeren ud. Lad være med at bruge Forummet til at skrive om scootere der måske er falske, da disse indlæg bliver slettet uden varsel, og eventuelt medføre en advarsel j.f. reglerne om brug af forum.


Oprettelse af profiler
Som udgangspunkt bør alle der jævnligt færdes på galleriet have deres egen profil.
Såfremt flere personer benytter den samme profil til at give udtryk for meninger bør det tydeligt fremgå af hvert enkelt indlæg eller kommentar hvem der skriver dette. Anbefalet måde er at starte indlægget eller kommentaren med navnet på den der skriver i parantes (Dit Navn) og afslutte indlægget med navnet efter en skråstreg /Dit Navn. Dette er den normale praksis i forbindelse med almindelig Netikette.

Den person der opretter profilen hæfter for alle overtrædelser der begås fra denne. Det er DIT og kun dit ansvar hvem der benytter profilen og hvad de foretager sig fra den (se nedenfor ang. "Hacking").


"Hacking"
Det er endnu ikke sket at ScooterGalleri.dk's brugerdatabaser er blevet Hacket, derfor er den eneste måde en anden kan havde fået adgang til din profil ved at få dit kodeord fra dig. - Sørg derfor altid for at bruge et kodeord der ikke kan gættes, heller ikke af din bedste ven/veninde. - Sørg altid for at logge af, og vær sikker på ikke at bruge auto-login på en computer andre har adgang til. - Sørg altid for at andre ikke ser dig taste dit kodeord ind. Kort sagt, behandl dit kodeord som du ville behandle pinkoden til dit hævekort.


Udstemingssystemet
Hvis det skulle ske at du ønsker at gøre brug af dette, vil det være en fordel hvis du skriver en grundig begrundelse, samt sender et link. Dette vil hjælpe os til at hjælpe hurtigere. Udstemninger med begrundelser som “Han/Hun er dum” eller “Han/hun giver dårlige bedømmelser” vil ikke blive taget op.

Vi vil gøre opmærksom på at udstemingssystemet ikke må misbruges.

<b>Grunden til at disse retningslinier bliver indført er, ganske simpelt at vi ønsker at ScooterGalleri.dk skal være et hyggeligt sted at være for alle.</b>"

Taget direkte fra http://www.scootergalleri.dk/html/for_messages-opret.asp?FOR_ID=1# men syntes det fortjente lidt mere opmærksomhed...


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Retningslinjer for SG...
Kommentér på:
Retningslinjer for SG...

Annonce