{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
485 visninger | Oprettet:

Rieju hjælp!! {{forumTopicSubject}}

Hejsa, står med en nyrenoveret rieju! Hvor motor har været åbent har ikke kørt i flere år så ved ikke om den gjorde det før!
Men problemet er at når jeg kører så lige pludselig så bremser den i Motoren og så kører svinghjul ikke med rundt! Og så når jeg løber den igang så kører baghjul med og fortandhjul, men svinghjul står stille og den bremser i motoren.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Rieju hjælp!!
  • #1   10. jun 2017 lad være med at køre på den mere og se at få renoveret den motor igen for når den har været åben er leger nok døde og dit problem er flere ting for i det at motoren bremser i motoren så sætter den sig et sted for det meste er det stemper og cylinder på grund af manglende køling eller brenstof og i det at når du prøver at løbe den igang og motoren ikke drejer det er så din kobling som er defekt

  • #2   10. jun 2017 Det lyder som en varmesætning eller defekt kobling.

  • #3   10. jun 2017 Hvis du kan løbe den i gear uden at svinghjulet drejer rundt så glider den helt sikkert i koblingen. Ud over det så som skrevet har du nok et par defekte lejer i krumtappen eller en varmesat cylinder og en ukorrekt indstillet kobling.

Kommentér på:
Rieju hjælp!!

Annonce