Yamaha jog r. Yamaha jog r. Yamaha jog r. Yamaha jog r. Yamaha jog r.
87oo-Jimmi .
Følg
Følger Følg ikke

87oo-Jimmi .

Mand, 29 år, Østjylland
Oprettet: 14. dec 2007
Offline - Senest online: 21. sep 2021 Bruger er på filterliste

Fuck school nigga Imma be a dope dealer.



du sku da smart man !!! "" ..

Den bedste motor i verden er fissen.
Den kan klare alle størrelser stempler,
den er selvsmørende,
starter ved tryk med en finger.
og så skifter den selv olie hver 4. uge...
Den eneste fejl er, at styresystemet kan være temperamentsfuld

16 GRUNDE TIL AT HAVE SEX :D
•HANS HJERTE
Knald hans hjerte i topform! Hvis du har sex med din lover mindst tre gang om ugen, hjælper du med til at halvere hans risiko for slagtilfælde og hjerteanfald - det viser en irsk undersøgelse fra universitetet i Belfast i hvert fald.
•SEX SLANKER
En god gang lagengymnastik er en super effektiv måde at slippe af med den dårlige samvittighed over alle de pomfritter, du fik til frokost. Du forbrænder nemlig 200 kalorier i løbet af en 30 minutters hed session med din yndligs workout-buddy. Slet ikke nogen dårlig form for fitness!
•SOV SØDT
En lækker massage kombineret med skøn sex lige før sengetid får din krop til at frigive endorfiner, der luller dig i søv på den deeeejligste måde. Zzzzzzzkøøønt!
•GØR DIG IMMUN
Sex en til to gange om ugen booster dit immunforsvar med 30 procent - verdens bedste middel mod forkølelse.
•NUL HULLER
Guf lidt gren, send ham en tur i sexhimlen - og gør din tandlæge stolt samtidig. Sæd indeholder bade zink, calcium og andre mineraler, som er super gode for tænderne (okay, doserne er ikke ret høje - men hey, hvem tæller?)
•FÅ STYR PÅ DET PIS
Drømmer du om at være i stand til at se en hel sæson af Sex & The City uden konstant at rende på toilettet? Så er der ikke andet for end at få gang i lidt hanky-panky. Når du dyrker sex, træner du musklerne i din bækkenbund, hvilket giver dig bedre kontrol over tisset.
•VERDENS BEDSTE PANODIL
Nu kan du slippe af med menstruations-smerter og andet skidt - uden at æde piller. Din krop frigiver nemlig endorfiner i spandevis efter en orgasme, og det er en af de allerbedste smertestillere, der findes. Så tante rød er altså ikke nogen undskyldning for ikke at dyrke sex, at du ved det!
•BLØD TIL TIDEN
Og mens vi er ved det der med menstruation: Forskerne fra Stanford og Columbia universiteterne har fundet ud af, at kvinder, der har sex mindst en gang om ugen, har en meget mere regelmæssig menstruationscyklus end dem, der ikke har så meget gang i den hjemme i dobbeltsengen.
•SLAP OFF, LADY
Sex beroliger nerverne, så du bliver mindre irriteret på dine omgivelser. Mon ikke din mor/kæreste/veninde/chef/biologilærer vil sætte pris på, at du knalder lidt mere?
•FRÆK BEDSTEMOR
Use it or lose it! Jo mere sex, du dyrker i dag, jo større er chancen for, at du bliver ved med at producere testestoron, når du bliver ældre - og jo større er chancen for, at du bliver ved med at have lyst til det frække til den tid.
•STRESS AF!
Kan du mærke frustrationerne helt op i skuldrene? Så er det direkte ind i soveværelset! Sex er en super måde at få din krop til at løsne op og slappe af.
•GRÆNSELEG
Hvis du er, som kvinder er flest, går du tit rundt og undertrykker dine mindre pæne sider som for eksempel vrede, aggression og magtliderlighed. Sengen er et fantastiske sted at leve disse sider af dig selv ud (for jo, de er der - vi har dem alle sammen, mere eller mindre dybt begravet). En let omgang S&M kan løse op for mange aggressioner, og det føles virkelig godt at få dem ud. Grrr... sit, boy!
•SELVSIKKERHED
Go girl! Når sexlivet kører, føler du dig også stærkere og mere selvsikker på alle andre områder af dit liv.
•KOM UDEN OM KRÆFTEN
Giv din kæreste en hånd i kampen mod kræften: Ifølge en videnskabelig undersøgelse mindsker han risikoen for at udvikle prostatakræft, hvis han får udløsning jævnligt. Det kan du da godt hjælpe ham med, ikke?
•ET LYKKELIGT LIV
Sex betyder mere for din lykke end cool cash! En amerikansk undersøgelse har for nylig vist, at et godt sexliv er 100.000 dollars værd OM ÅRET målt i forhold til, hvor lykkelig du er. Tænk over det, næste gang du siger nej til at knalde, fordi du har taget overarbejde med hjem...
•SE YNGRE UD
Et godt sexliv forsinker aldringsprocessen. Hallelujah!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce